-----------------------------------
MikeC
26 Mai 2011 00:05


-----------------------------------
Felicitari Cristi. M.!!! La cat mai multe poate data viitoare te mobilizezi nitel si iei si niste scule dupa tine.

Eu tot nu inteleg topicul... adica in mare e ok, o informare asa a viitoarelor tranzite, ok. Dar mi se par aiurea mesaje gen "pe 29.05.2011 trece ISS de la SV catre NE, maximul la 05:23, SE, 84'." sunt extrem de vagi. Asta pentru ca persoanele de pe lista asta nu au o locatie fixa... suntem raspanditi pe toata suprafata romaniei...   Iar tranzitele astea mai ales cele peste soare/luna, tin cont foarte mult de locatie.
Degeaba zic eu aici pe forum ca pe 2 Iunie va fi tranzit peste soare pe la 8:30 am in Bucuresti (si asta chiar se va intampla, nu e ipotetic, care sunteti din bucuresti, informati-va!!! ), ca nu il ajuta cu nimic pe gigicu din Oradea sau Timisoara...

Raman la parerea ca cel mi ok, si logic, mi se pare ca fiecare sa calculeze pentru locatia lui eventuale tranzite peste soare/luna, dar nu numai, ca si trecerile noaptea ale ISS-ului sau iridium sau alte evenimente, tin de locatie.

Oricum, am sa mai postez si eu viitoare evenimente, dar dupa cum ziceam mai sus acestea vor fi valabile numai ptr zona sudica a tarii...