-----------------------------------
larrylart
30 Mai 2011 22:42


-----------------------------------
Am mai avut problema asta la un moment dat cu axele elipselor deviate la 45 sau 90 de grade dar am crezut ca in mare am rezolvat-o... dar se pare ca nu inca complect :) 
Multumesc pentru imagine, o sa o folsesc sa gasesc unde e problema.

Am pus pe lista si problema de exif asta cred e usor de rezolvat.

La asteroizi/satelitii artificiali problema e "sensibila" sa zic asa - am facut teste limitate pt ca nu am avut imagini suficiente datate precis si cu pozitia cat mai exacta (lat/lon). Daca ai putea sa imi pui pe email ceva imagini sa testez ar fi ideal!

Pot sa pun fara nici un fel de problema o versiune debug pe site. M-am gandit si la un sistem gen bugzilla - ata timpul a fost limitat cu mutatul, scimbatul de joburi si primul copil... toate deodata ma cam dat peste cap :) As vrea in primul rand sa fac un repository cu source code-ul undeva si sa incerc sa gasesc si alte persoane interesate sa lucreze la proiect pentru ca a devenit deja prea mare pentru timpul meu liber.

Iar daca inca crapa si daca reusiti sa identificati cand crapa si imi trimiteti detaliile, eventual imaginea la care crapa, sunt sanse mari sa gasesc imediat problema si sa o rezolv.