-----------------------------------
alex.tudorica
10 Iun 2011 17:28


-----------------------------------
Nu cred ca e corect sa compari niste astronomi amatori saraci si necajiti din Romania cu niste astronomi profesionisti din Germania.

    Cred ca nu e frumos sa ne plangem de mila, cat de necajiti si saraci suntem noi sarmanii romani. Nu vad de ce nu e corect din moment ce omul a folosit salariul lui pentru uneltele respective si am mai auzit si eu de romani cu telescop de 12.5" sau refractor de 106mm :)


 Ce-ar fi sa comparam niste astronomi amatori avansati din Statele Unite cu niste astronomi profesionisti din Romania :roll: Probabil ca nici asta nu ar fi prea corect :wink: Poate ca ar fi totusi mai corect sa comparam rezultatele miscarii de amatori din Romania cu rezultatele profesionistilor din aceeasi tara 8) Abia atunci ne-am apropia poate de niste adevaruri. Asta doar daca vrem sa le vedem.

     Nu stiu exact cu ce se ocupa astronomii nostri profesionisti (observationali). Probabil cu nimic relevant pentru ca nu au telescop. De ce? Probabil ati auzit de discutia TELEROM. De aceea :) Situatie foarte trista :(

Numai bine,
Alex