-----------------------------------
Dan Stanciu
14 Iun 2011 20:35


-----------------------------------
Mulțumim mult!
Am neglijat să vă rog să votați o singură dată de persoană; fiecare cu votul său. Voturile false se elimină și s-ar putea ca astronomia în țară să aibă de suferit oarecum din cauza asta. E clar că doriți să faceți multe pentru promovarea astronomiei, dar trebuie să fim corecți.
Aș mai fi vrut să scriu ceva important, a da, dacă nu reușim nici acum, este din cauză că am în căsuța mea de e-mail 15 pagini cu aprox. 720 membri care încă n-au citit PM-urile trimise... Asta-i cauza unui eventual nou eșec.
Îmi cer scuze- probabil mesajul pare împrăștiat- mă doare sfecla pentru că lucrez în învățământ și în învățământ sunt emisii puternice de radiație româno-habotnico-mitocănească. M-am săturat... Eu am obținut o finanțare de la fundația Dinu Patriciu de la care vom avea Un newtonian 150/750 pe montură NEQ3-PRO, dar nemotorizată, un Barlow 5x, cameră NexImage. Când am făcut necesarul de instrumente am trecut o variantă mai ieftină a telescopului fără să-mi dau seama că n-avea motoare... De ce să nu fiu și eu puțin prost, că-mi stă mai bine!!! O să mă fure vedetele feminine de la Hollywood...