-----------------------------------
dyazzz
14 Iun 2011 21:40


-----------------------------------
Grija mare cu elevii.Cunosc si eu de la mine din liceu si scoala niste copii.....ti-e sila sa ii vezi pe strata.(Eu sunt elev si oricum mi-e sila de ei....bietii profesori de la clasele lor....).In orasul unde locuiesc eu cunosc doar 3 persoane care sunt cat de cat interesate de astronomie:Domnul Fraitag Rudolf si 2 colege de la mine din clasa.Eu sunt al 4-lea.Astazi nu se mai "consuma" decat manele si alte muulte lucruri ce decolimeaza mintile oamenilor.Astronomia este vazuta de restul ca o ocupatie prin care se pierd vreme si bani in loc sa ne ducem la crasma sa bem toti banii si a doua zi sa uitam unde naiba am fost.Doamne ajuta ca mai sunt si oameni descuiati.Mda si mai zic ca astronomii sunt ciudati...ciudati? diferiti de restul.Daca ar urma toti tiparul ignorantei am fi mult mai jos decat suntem acum.Ai tot respectul meu ca ai luat initiativa sa introduci astronomia in scoli si licee,chiar daca am inteles ca este decat undeva in Gorj.Daca reuseste proiectul poate se intinde in toata tara si toti copii pot sa vada minunatiile cerului.A da si ai si votul meu :D
Bafta!
Edit: da scuzati am citit dupa ce am trimis.este proiectul domnului Jinca.Oricum respect amandurora