-----------------------------------
saiph
22 Iun 2011 08:33

Re:
-----------------------------------
Saiph, exagerezi. Toata lumea a inteles ca era vorba de "afocal". Observatiile trebuia sa i le faci in pm lui Syncro, nu merita apostrofarea publica. Toata lumea a fost la inceput de drum, si tu ai fost, si altii. Daca ai fi fost abordat cu o asemenea atitudine nu cred ca ai mai fi pus vreo intrebare aici pe forum. Trebuie sa ii ajutam pe colegii nostrii noi si nu sa ii alungam cu o asemenea atitudine. Era suficient sa intrebi ce tip de adaptor are nevoie si problema era rezolvata foarte frumos, fara sa se creeze antipatii aici pe forum. Nu trebuie sa ne expunem in acest mod cunostintele adunate daca suntem mai avansati. Am discutat si cu el in pm imediat dupa prima ta abordare (la initiativa mea) si iata o parte din raspunsul sau: "Stiam ca in acest domeniu sarac in adepti, un nou membru nu cred ca strica, dar pot sa ma retrag daca deranjez."
Nu a venit cu vreo idee de a turna singur oglinda de sute de mm diametru sau ca are in beci un telescop la fel de mare (prietenii stiu de ce) ca sa il luam peste picior. 
Atat am avut de spus.


Imi cer scuze daca am fost gresit inteles/perceput.
Probabil un simplu pm ar fi rezolvat misterul.
Incercam doar sa "instig" la informare, dar in schimb se pare ca am reusit doar sa-mi fac "prieteni"...  Nu consider un user cu putine mesaje un incepator absolut, mai ales ca a inceput direct cu foto (desi de cele mai mult ori e cazul) si poate de-aici confuzia referitoare la atitudine. 
Dupa cum se putea vedea din "ton", nu asta era intentia, sa iau peste picior sau sa epatez. Dar, na..  cred ca nu se vad mereu emoticonurile - sau (inca) nu se inteleg.


Cum ziceam - succes! ;)
si cer senin