-----------------------------------
Daniyyel
07 Iul 2011 21:14

Sfaturi achizitionare telescop &quot;sh&quot;
-----------------------------------
Salutare tuturor! 

Sunt destul de nou pe acest forum, incepator si in domeniul astronomiei si am nevoie de cateva sfaturi ce trebuiesc avute in vedere. La prezentarea pe forum am mentionat ca am facut o comanda pentru un telescop OMEGON 150/750. Dupa 3 saptamani de la comanda, i-am contactat din nou pe cei cu telescopul, spunandu-mi ca nu exista deocamdata in stoc la furnizor si nu se stie cand va fi livrat.

De zilele trecute am pus ochii pe un telescop de la Skywatcher 150/750 black diamond care este net superior primei mele alegeri. Este vorba de acesta : 

http://astromagazin.ro/catalog/skywatcher-150750-neq3-blackdiamond-ochii-p-55.html?osCsid=3ef6gom4lr90eqmqlnc6bpik50 

insa nu este din magazin. Cel care il vinde pretinde ca este nou, am primit poze cu telescopul in cutie, telescopul este invelit in plastic, la fel ca toate accesoriile, montura, etc........

Ce sfaturi imi puteti da? Ce lucruri trebuie avute in vedere in cazul acesta? Din pacate persoana respectiva sta in Constanta, eu in Bucuresti, deci nu o sa il pot testa noaptea, caci nu am unde petrece o noapte in Constanta.