-----------------------------------
ioanIS
21 Aug 2011 13:59

Un membru nou - Ionut
-----------------------------------
Buna tuturor!
 Cred ca e cazul sa ma prezint si eu: ma numesc Ionut, 30 ani, sunt din Lupeni, jud. Hunedoara.
 Am gasit acest forum in urma cu un an, linkul care m-a trimis aici era de pe forumul scientia.ro (sau stiinta.info). 
 Am ramas uimit ca aceasta comunitate, cu astronomi amatori, e chiar mare in tara noastra...si  nu ma asteptam sa fie asa accesibil un telescop cu care sa poti "vedea" ceva (adica pe la 1000lei deja e multumit orice incepator!). Intre timp am citit de 2-3 ori absolut toate subiectele din forum si pot sa spun: mult respect tuturor pentru munca depusa! Si subiectele de astrofoto sunt de-a dreptul impresionante!
 Cu aceasta ocazie vreau sa va intreb: daca e cineva de prin Valea Jiului care are nevoie de un insotitor la observatii, m-as oferi voluntar :). Nu am avut ocazia sa privesc printr-un telescop... am invatat foarte multe parcurgand subiectele forumului, si sper sa imi achizitionez si eu un telescop mai rasarit anu asta (este o oferta tentanta la bazar, in forum, cu un MaK 126 Goto dar am alte cheltuieli...dar inca  sper totusi :))
Cer negru tuturor!