-----------------------------------
ursamajor
08 Oct 2011 15:03


-----------------------------------
PS: Toti comerciantii de la noi sunt  de cuvant. Starmax, Telescop Expert si Astromagazin, etc. Eu nu am nimic de obiectat.

Altceva am spus, nu că n-ar fi de cuvânt. Unii lasă de la ei, alții nu. Și contează mult asta pentru un amator ce investește în... nimic altceva decât o pasiune.


Momentan vreau de toate fiindca nu stiu inca ce vreau exact :) As vrea si astro-foto, da, dar daca nu merge cu EQ5 poate asta o sa fie trigger-ul pentru a sari pe un EQ6 - poate intre timp apare si ceva second bun sau gasesc ceva mega oferta in strainatate (desi la ce greutati au nu cred ca e ieftin deloc transportul). Mi se pare ca daca iau HEQ5 acum parca nu se mai merita 

N-am auzit de EQ6 dotat, mai ieftin de 3500 nici SH, așa că... Și-apoi mai e și portabilitatea în discuție. Un (H)EQ5 îl mai miști, renunți la soacră și-l iei în mașină cu tine, da' pentru EQ6 deja trebuie remorcă. :mrgreen: 
Argumente pro și contra. Tu decizi.


PS> și încă ceva: decât nimic, e foarte bun și acel dSLR (poți filtra zgomotul software destul de bine). Mulți ar vrea să-l aibă și așa. Așa că, dă-i bătaie!