-----------------------------------
neox
02 Noi 2011 19:23


-----------------------------------
Merci mult pentru sugestii baieti :)!

Da imi amintesc de refractorul tau, danto   :wink: . Foarte frumos lucrat! Cum se comporta pe teren?
Teava de care zici ar fi ideala dar sa vad pe unde mai exita teava de irigatii? Mai exista termenul asta in limba romana :twisted: ? 
O sa mai fac cateva intrebari pe la vreo doua firme cu profile din materiale neferoase inclusiv la cea indicata de Erwin, dar am sperante destul de rezervate :roll: .
Chestia cu materialele compozite o las ca ultima instanta in caz ca raman fara alte optiuni. E foarte interesanta idea numai ca implica un pic de bataie de cap in plus; mi-ar trebui intai o "matrita" pe care sa fac tubul, plus ce materiale compozite as putea folosi....
Pana atunci ma gandesc sa incerc o asamblare provizorie sa vad ce poate obiectivul, pe un tub de...carton pentru tinut sulurile de hartie. Obiectivul si focuserul l-as monta pe inele de lemn care le tai pe bormasina cu coloana. Recent am achizitionat o unealta la care ma gandeam de mult, un "cutter" circular reglabil de la 40mm-200mm cu cutit HSS, foarte solid care merge si pe metale moi.