-----------------------------------
URANUS7
07 Noi 2011 12:44

Primul Salut de la noul membru, URANUS7
-----------------------------------
Va salut cu respect, doamnelor, domnisoarelor si domnilor !

Pasiunea mea pentru astronomie sau, pentru inceput, pentru tehnici de observare ( mai bine 
zis) s-a nascut acum 2 ani, din dorinta de a surprinde live, obiecte in miscare din atmosfera 
sau dinafara ei facute sau nu de mana omului (sateliti, OZN-uri, comete, meteoriti) .

"Mentorul" meu in acest sens a fost un anume John Lenard, ale carui clip-uri pot fi gasite 
usor pe YouTube. 

Am invatat foarte mult din tehnologia observatiilor astronomice ( tehnici Video sau foto) + 
tipuri de camere, de pe renumitul site american NSN de unde se fac transmisii  live non-stop 
impreuna cu comentarii tehnice din care se poate profita enorm. 
Asa am si facut: am profitat.  :> ) 

Am terminat Facultatea de Matematica in Bucuresti si locuiesc tot in Bucuresti.
Sunt cercetator stiintific in IT dar deformatia mea profesionala pare sa se extinda oriunde 
"imi bag nasul" . :)

Nu-mi plac oamenii orgoliosi ( motivati sau nu) si acesta e un motiv pt care desi sunt inscris 
 mai demult pe acest forum abia acum "apar". De ce mi-e teama ? .. de orgolii, vendetisme 
...mai exact cele de tip romanesc...

De fapt, ma gandesc aici mai mult la VENDETISME, ele avand sanse foarte mari sa apara mai degraba pe forumuri... :)

Mi-ar placea deschiderea in comunicare facuta macar la un minim nivel. 

Aici aveti link-ul canalului meu de pe pe YouTube cu modesta mea "zestre". 


http://www.youtube.com/user/gabycorban?feature=mhsn


Raman deschis oricarei comunicari si sper sa ma simt bine pe acest Forum.

Cer senin,

Gabriel.