-----------------------------------
Tavi F.
08 Noi 2011 14:21


-----------------------------------
Exista cineva care sa fi cumparat recent sticla obisnuita float groasa de cel putin 19mm? Puteti recomanda firme, din tara, care activeaza in domeniul constructiilor din sticla si care raspund comenzilor infime cantitativ?

Am cautat zilele astea, am trimis multe e-mailuri in special la firme din Bucuresti, dar si prin Constanta, Bacau si Cluj. Raspunsuri au venit mai putine, intre care majoritatea negative, dar si doua afirmative... unul depaseste orice limita a bunului simt. Ma refer la Glass Expert, cu ei am colaborat bine de doua ori, insa acum mi-au produs o greata profunda. Cum naiba e posibil sa ceri 52 de "ieuro" (fara TVA) pe o placa patrata, taiata brut, cu latura de 200mm si grosime 25mm?!!! Asta inseamna ~270lei (inclusiv TVA)!! Ar fi interesanta intreaga poveste, comparatia intre trecut si prezent... 
Azi am primit al 2-lea raspuns, 25 euro (31 cu TVA) pentru aceeasi solicitare!

Ma astept la un calcul corect al pretului, in functie de suprafata... din moment ce eu solicit resturi (nici ei nu m-ar servi cioblind o placa mare, mi-au confirmat altadata, i-am si auzit vorbind).

As aprecia orice fel de informatii legate de subiect.
Va multumesc anticipat.