-----------------------------------
Mircea Pteancu
13 Noi 2011 23:14


-----------------------------------
valy
Nu vreau sa deturnez discutia libera despre acromate asa ca intrebarea ''care producatori'' nici n-am citit-o.
Dar gainariile facute de cei mai sus amintiti au daunat foarte mult opticii de calitate, si inclusiv, si poate cel mai mult, lunetelor.
Uite din linkul spaniol dat de Teo la alt topic,poate ca si tie  ti se pare ca o luneta care suporta mariri de 50x merita 248 Euro  dar mie ''bobul de orez'' la 250 Euro mi se pare al naibii de scump.


''En definitiva creo que este telescopio, por su relación calidad-precio (unos 248 euros)''


Catalin
nu sunt economist dar exista chiar si o lege economica ce suna cam asa :''produsul prost il va elimina pe cel bun'' si nu invers.

O banca continua acea reclama ''inteligenta'',am vazut-o intamplator saptamana trecuta.

Iar ieftinatatea chinezesca nu exista.
Sa luam magnetii cu pamanturi rare.Magnetii similari chinezesti au fost ieftini pana au dat faliment companiile americane care produceau asa ceva.
Dupa care ,si imediat,pretul a sarit intre 400-500 %.De ce ?A disparut subventionarea de dumping si pretul a devenit cel real.

Mircea