-----------------------------------
stelaru
02 Oct 2006 16:41


-----------------------------------
Subscriu. Un dslr e de neevitat in zilele astea. Se pot gasi si mai ieftine, dar atentie la producatorii "imitativi": CANNON e primul care-mi vine in minte (NU are nici o legatura cu CANON, cum nu are nici CANYON...).

Dar nici un compact mitititel nu strica sa ai (un Canon 410-430 daca mai gasesti e chiar sub 4 milioane, si desi are 3,3(8) MPX, senzorul e mare, aparatul e fiabil. A530 e fratele lui mai mare si n-as zice ca e o alegere rea. Dimpotriva. Ce daca are mai putini MPX? (parca 5,3 e ceea ce are)? Printeaza cineva peste A3 fotografii? Ma rog, la A3 s-ar putea sa fie un pic "mozaicat", dar nu cred ca prea mult. A5 merge superperfect, iar pentru monitor e foarte bun.

Dslr-ul pe langfa ca e scump el, mai tre sa iei si oboective, e si destul de greu de carat dupa tine pe coclauri...

In sfarsit, fiecare cu obiceriurile si dorintele lui...

PS- Da un tel la CANON service (e pe strada CAmpia Libertatii, de la Muncii spre Patinoar- daca ai drum) si intreaba cum e cu scosul obiectivului la 530. Eu unul n-as face asta in nici un caz, dar... tu decizi....