-----------------------------------
CristiB
21 Dec 2011 00:58

Re: cOMPROMIS
-----------------------------------
... dar cum sa sti sa ajungi la ceva optim daca nu experimentezi, pentru ca un incepator nu cumpara....
Eu daca vedeam imaginile pe care le-am descris printr-un  binoclu de 1000 de EUR as fi fost mai zgarcit  in a trage concluzii asa de optimiste si mult mai exigent cu defectele pe care fi sigur le are un asemenea binoclu!

Poate o cale ar fi chiar forumul asta.  :)  

Pe de alta parte nu exista nici un instrument care sa aiba doar plusuri. Tocmai din acest motiv am zis ,,Compromis&#8221;! Apoi m-am folosit si eu de sfaturile citite, iar in acest caz cel legat de faptul ca orice ai vrea sa-ti cumperi si oricat de grabit ai fi , ia o pauza, asteapta si vezi ce vrei cu adevarat, a functionat.  :)  In sensul ca nu iau ceva ce sa regret dupa aia. Ca o fi mai asa sau mai asa calitativ asta deja e alta poveste. Importanta si calitatea, nu zic nu, si nu inseamna ca nu i-am dat importanta, dar in banii astia asta s-a putut.  Avem coleg pe forum care a rulat vreo 300 de milioane pe instrumente si inca nu s-a potolit. Asa ca eu sunt mic copil!