-----------------------------------
CristiB
21 Dec 2011 14:17

Re: cOMPROMIS
-----------------------------------
Eu daca vedeam imaginile pe care le-am descris printr-un  binoclu de 1000 de EUR as fi fost mai zgarcit  in a trage concluzii asa de optimiste si mult mai exigent cu defectele pe care fi sigur le are un asemenea binoclu!

Incep prin a spune ca nu vreau sa-ti aduc nici o atingere personala Zendow, cuvintele de mai sus de fapt reprezinta gandirea preponderenta a acestui popor, din pacate. 
Am luat in serios ceea ce ai spus si mi-am facut timpt sa verific si aceasta pista. Stii ce am descoperit? Un ,,fanclub maxbino" a intors pe toate fetele instrumentele pe care le detineau. Au facut aproape o carte cu toate testele desfasurate in diferite conditii de timp si sau bucurat de tot ceea ce au realizat. Se citea in ochii lor efervescenta cu care doreau sa ofere informatii complete si cat mai exacte. Stii ce capitol a fost pe ultimul plan in toata munca lor? Pretul! Stii cat a ocupat ca spatiu scris acest lucru comparativ cu toata desfasurarea de forta anterioara? Nici 0,01%. Stii cat costau toate acele instrumente? Mai trebuie un forum ca al nostru ca sa-i egalam la pret.

Ca o confirmare a celor spuse de mine constat ca tot mai mult se foloseste pe acest forum cuvantul ,,snob". In 12 ore a aparut in cel putin 2 topicuri. Si culmea, se face comparatie tocmai cu colegii care si-au cumparat intr-un fel sau altul instrumentul visat, dar sunt acuzati ca sunt snobi tocmai acesti colegi!  Ce vina are cineva ca si-a luat de exemplu  Equinox 120? Sunt sigur ca la un star party acel coleg se va bucura doar de cati impatimiti pot impartasi cu el bucuria privitului prin acel instrument, si mai putin se va gandi la pret. 
Sunt sigur ca la noi nu lipsa banilor este problema ci scara valorilor proprii. Ca un argument incontestabil verificati in aceasta perioada parcarile supermarketurilor la noi si la straini. Apoi verificati cate firme si-au facut supermarketuri la noi si cate la straini. Si raspunsul va fi unul deosebit!