-----------------------------------
HoO_Germany
04 Oct 2006 22:52


-----------------------------------
 Eu chair daca as zice ca nu-mi plac temele tale (ce nu este asa) ce as putea sa zic in contra ta? 
Robert, dacă, în general, cineva nu știe ce are în contra mea este suficient să voteze contra mea, fără să spună nimic aici. Dacă, dimpotrivă, știe de ce este în contra mea, atunci poate să și voteze în contra și poate, pe deasupra, să scrie și aici ce crede despre mine. 

Eu nu voi contrazice pe nimeni aici, ci vreau să prezint o părere obiectivă despre mine și, implicit, despre sistemul de gândire ce mă caracterizează. Eventual, voi răspunde la întrebările la care știu să răspund.

Abel

eu sant obisnuit sa las oamenii sa vorbeasca. Si daca eu cred, ca ce omul vorbeste, nu este asemenea ce vorbescu eu, ma gandesc, daca ce vorbeste omul, poate sa fie corect sau fals. Daca este corect, atunci corectez punctul de vedere al meu, care poate a fost fals. Daca este punctul fals, atunci totusi nu pot sa zic, ca nu accept pe cineva. Ce nu-mi place sa aud, NU TREBE sa aud  :) 

Asa ca eu nu am votat in contra ta, ca nu as stie de ce. 

Si chiar la temele care le faci tu, si asa nu le inteleg  :lol: , pentru ca nu am vocabularu stiintific romanesc. Cum am zis, am plecat acum 32 de ain ca copil din romania.