-----------------------------------
Tavi F.
03 Ian 2012 02:02


-----------------------------------
Eu consider ca de fapt problema este a unei ranchiuni personale a lui Tavi F. impotriva lui Tavi Stanescu, soldata cu tot felul de atacuri in ultimii ani, de genul ''are autorizatie sa slefuiasca oglinzi ?'', sau ''face activitati comerciale pe forum'', lucru pe care, cum putem vedea, ii este total strain lui Tavi F. Sau nu? Iar mai nou, pe alt topic, intai ii spune lui Tavi S. ca de ce nu pune spre comparatie si teste ale propriilor oglinzi langa cea de la Meade, iar apoi ne da lectii de etica si comportament pe forum cu exemplul din CN, unde exact o astfel de comparatie este sanctionata.

Eu unul m-am plictisit sa stau si sa asist la asemenea atitudini fara sa facem nimic pentru a opri aceste manifestari.
Domnule, 
Daca esti total depasit de situatie si nu ai nimic de comentat la subiect, nu ar fi mai bine sa stai de o parte? 
Eu nu am nici cea mai mica intentie de a-ti da vreun alt raspuns amplu, nu stau sa-mi fac nervi cu tine... eventualele discutii n-ar fi deloc productive, deja am experienta in comunicarea cu persoana ta. 
De fapt, in urma dialogului in care tu ti-ai editat un mesaj la care eu iti raspunsesem, iar replica mea parea stupida, am incheiat orice fel de comunicare cu tine.

Cel mult o sa ma adresez administratorului, la rubrica de sugestii. Am demnitatea mea si nu accept sa-mi fie aruncate in nas tot felul de mizerii precum atacurile la persoana de care demonstrezi ca esti capabil (tu fiind moderator, pe deasupra!!).  
Ai dreptul la orice fel de opinii personale, insa unele dintre ele ar trebui sa le tii doar pentru tine!

P.S.: Mai fac un singur apel catre tine, daca vrei sa-i dai curs. Lamureste, te rog, vorba ingrosata din citatul care iti apartine! Posteaza un link prin care s-o probezi, altfel, daca n-ai de unde, inseamna ca m-ai calomniat!