-----------------------------------
Tavi F.
03 Ian 2012 19:14


-----------------------------------
Influenta interesului comercial in sfera ATM-ului am dezbatut-o mult si bine in trecut, facind inclusiv comparatii intre mentalitatile generale intilnite la romani, respectiv la strainii de pe CN. Am abordat si atitudinile particularizate pe diverse tronsoane mai inguste ale domeniului mentionat. 
Acum refuz sa mai scormonesc in trecut, cu scopul de a relansa acea tema. Ar fi o pierdere prea mare de timp pentru mine.
E suficient ca fiecare cititor interesat de subiect, sa acceseze singur site-uri, sa se intereseze si sa analizeze rezultatele finale, impartindu-le pe capitole.

La fel pot spune si despre actualul subiect, consider ca l-am epuizat si am fost suficient de clar in exprimare. Insa discutiile pot continua pe seama acelei surse, a testelor propriu-zise efectuate de neamt... particularitati, neclaritati etc.... si tot ce vreti despre alte surse, preferabil impartiale (adica efectuate de catre persoane care taxeaza doar serviciul de testare). Sau in definitiv, de care or fi sursele pe care le mai gasiti voi... eu am incheiat si n-o sa ma mai implic (mai ales in ceva strain de acest forum)... dar nuantarile pot fi diferite de la caz la caz... uneori fiind intr-adevar insignifiante.

P.S.: N-o sa raspund la nici un alt fel de "vorbe in vint" si sustineri telenovelistice neconditionate de care beneficiaza unii dintre interlocutorii mei. Pentru mine, argumentele conteaza... Nu ma pretez la ironii gratuite, atacuri la persoana, ziceri amuzante cu priza populara etc! Si mai precizez ca in toate aceste confruntari n-am avut nici un partener/amic, din viata reala sau dobindit pe internet, pe post de "backup"!