-----------------------------------
florin1982
06 Oct 2006 02:47


-----------------------------------
ca sa fiu si nitel rea: daca vrei sa mai stii ceva de Romania, vino aici si implica-te.
De ce ai plecat????

nu te supara daca imaginea mea de fetita de 17 ani arata... filmul sobolanului care fuge de pe corabie atunci cand aceasta se scufunda. 
As fi preferat un capitan care moare odata cu ultima scandura... 
dar asta e preferinta mea, 
postul asta nu trebuie luat in seama altfel.
Esti pe o postura, de undergraduate - hi-hi-, de pe care crezi ca poti sa ne judeci. Sa n-o faci.

In primul rand nu mai sunt undegraduate de un an de zile... prin urmare asa cum te-ai inselat in privinta acestui fapt probabil te-ai inselat si in privinta corabiei.

Cat despre a sti ceva despre Romania... de multe ori ai fi surprinsa ca sunt probabil mai informat decat tine despre ce se intampla in Romania. Exista e-mail, telefon, fax, Skype... in caz ca nu stii nu suntem in sec. 15 cand, daca vroiai sa afli ceva din Spania, te duceai in Spania...
In plus daca iei o persoana plecata (nu ma consider eu acea persoana) s-ar putea sa ai surpriza ca respectiva persoana sa ajute Romania mai mult decat tine care plutesti pe scandura dusa de valuri. You never know...

De judecat nu judec pe nimeni insa am tot dreptul sa atrag atentia asupra unor lucruri. Iar cele spuse mai sus nu reprezinta decat cele intamplate. Nu reprezinta INTERPRETAREA mea a lucrurilor. Spre deosebire de multa lume din Romania (nu ma intereseaza celalalte tari in aceasta discutie) eu nu-mi dau cu parerea. Cel mult relatez lucrurile asa cum sunt si cateodata probabil deranjeaza cand pun cap la cap lucruri de acum 5 ani cu lucruri de acum 3 ani si cu lucruri de ieri si care din moment ce sunt puse cap la cap (altfel fi-vor de mult uitate) picteaza o imagine destul de neagra... asta insa nu-i vina mea. Si nu cred ca-i vina neaparat a cuiva... ci reprezinta pur si simplu realitatea :) 

Nu de putine ori mi-a fost dat sa vad ca realitatea deranjeaza mai ales in asa zisele "domenii tehnice" atunci cand cineva de afara vine sa atraga atentia. Asta insa nu ma va opri sa fac acest lucru.

Florin