-----------------------------------
Alexandru Rautu
06 Oct 2006 16:32


-----------------------------------
Domnule Abel, nu prea vad utilitatea acestui chestionar ... e ceva normal ca o parte oameni sa va refuze ideile, sau chiar in unele cazuri chiar sa nu va inteleaga ... insa un lucru foarte important care l-am sesizat (cred ca daca as fi fost si eu in cazul asta m-as manifesta la fel) e acesta bucurie pe care o aveti ca cineva va poate intelege ... sper ca eu nu-s primul care va dat dreptate  :wink: , sau sa va inteleaga ... eu am inteles destul de bine situatia; teoria dumneavoastra este o teorie care dupa parerea mea are la baza o idee stralucita, dar care momentan nu poate explica toate fenomenele, si din acesta cauza nu poate fi acceptata de toata lumea, deoarece de la o teorie noua se astepta de la acesta sa explice mai bine anumite fenomene care astazi nu sunt rezolvate ... in cazul meu pot spune ca am acceptat acesta ideie, deoarece ca orice fizicean doresc sa implinesc visul lu' Einsten ( adica teoria unificatoare a campurilor ), iar acesta teorie imi ofere o legatura "armonioasa" intre acesta lume microscopica si cea care o vedem cu ochiul liber dar si cea de la nivel cosmic ( legatura care in acest moment este atat de controversata ) ... 
intradevar "dragon" a spus bine ca modul dumneavostra este unul "clasic", mod de gandire care este si al meu, dar daca stam bine sa ne gandim mecanica clasica a reprezentat baza fizicei, iar o abordare a acestea intr-un mod diferit, dar care sa satisfaca noile fenomene descoperite ar fi un avantaj urias in intelegerea stiintei.