-----------------------------------
renegatul
11 Ian 2012 02:04


-----------------------------------
Buna, anul trecut am avut norocul sa-l cunosc pe opticeanul german sus numit personal la o zi a usilor deschise in München la Teleskop Service.
Ce ssa spun, omul e de specialitate si are un renume nepatat ,deci nu neaparat iubi t de Dealeri...
Omul e in Pensie si -si castiga ceva in plus de obicei ,cum s-a numit mai sus are clienti care au impresia ca ceva nu e in regula cu produsul cumparat.Probleme de calitate au mai toti producatorii iar dealerii ,cel putin in Germania sunt obligati sa ia marfa returnata inapoi intrebarea e ce se intampla cu ea? 
cel mai des o primeste urmatorul la un pret de promotie  si asa mai departe pana ramane la unul ce nu observa 
TS ca dealar are un renume foarte bun in comparatie cu ceilalti si nu se aud de problemme cu trimisul inapoi.
Pe scurt fazitul omului cu forumul era ca mai ales la optici intradevar scumpe merita intotdeauna verificate pe standul optic ,vorbesc de sume de peste 1000&#8364; ...
Dupa cum am spus dupa cele ce mi-a povestit vad lucrurile cu totul altfel.


PS Faptul ca dealerii nu trimit opticele rele inapoi cred ca este fiecaruia clar sau?


CS
Flo