-----------------------------------
URANUS7
04 Mar 2012 10:26


-----------------------------------
Nu port de grija nimanui. doar reafirm dreptul tuturor la libera alegere si la a gandi liber.
Despre camera in discutie, inteleg ca e dedicata video-astronomiei si aici s-o foloseasca sanatos cine o vrea, ca pare buna in a face poze rapid --- super :D
Dupa pretentile de claritate astrofoto performantele ei (studiind atent pozele prezenatete) sunt slabe pana la proba contrarie. 

Va propun sa-mi contestati aceasta ultima afirmatie cu date concrete (poze) obtinute cu aceasta camera si telescopul C8 (f/10 sau f/6,3 si nu hyperstar), sk 70/500+ eq6 - pe care inteleg ca le posedati 
Vom compara rezultatul cu poze cu dslr si alte camere ccd de pe forum => concluzii
Bafta

Munca unui om deosebit, Mallin Rock , valoreaza de mii de ori mai mult decat niste comentarii scrise aici, de oameni ale caror competente nu au fost probate in vre-un fel, riguros si nici nu se doreste, dar, auto-proclamandu-se implicit , experti cunoscatori, isi propun sa faca impresie, pe forum,  fara sa aiba nici o infima parte din experienta celor care proiecteaza,produc, concret, aceste camere. Ba mai mult, sunt romani cu bine-cunoscutele obiceiuri de a "manji" orice ating.
Sunt satul de personaje "de vitrina' , atotcunoscatoare, ascunse dupa ID-uri (lipsa de demnitate) pentru a putea umili mai mult, in spatele mastii.

Cine sunt acesti atotcunoscatori care trebuie sa judece munca lui Mallin si nu numai a lui? NOBODY's , asa cum le spune numele.
Imi puneti in fata criteriul calitatii  imaginii (prin rezolutie in special)  , va pun in fata criteriul sensibilitatii incredibile a camerei. Asta inseamna ca una dintre ele a castigat ??? :)
Castiga aceea care este dorita. Eu o doresc pe aceasta: MCX !!! :)