-----------------------------------
Erwin
22 Apr 2012 10:31


-----------------------------------
Nu trage&#539;i în mesager, domnule Doru! :twisted: &#536;tiam că la Gala&#539;i s-a făcut ceva concret &#537;i i-am chemat să dea detalii. În schimb, s-a iscat cearta... :(

Despre [url=http://www.ovidiuv.ca/TELEROM/]TELEROM s-a scris pe larg, inclusiv în presă (un articol pe larg în Ziarul de Investiga&#539;ii), pe internet, în bloguri. Cine a fost interesat s-a înscris în acel grup &#537;i a primit absolut toate detaliile de la domnul Ovidiu Văduvescu, în sute de e-mail-uri, cam pe vremea asta anul trecut. Am participat activ la această ac&#539;iune, pozele făcute de mine au apărut în Ziarul de Investiga&#539;ii &#537;i chiar am încercat să intru în audien&#539;ă la Mioc în numele astronomilor amatori. Evident că nu m-a primit, a&#537;a cum nu a primit niciun ziarist &#537;i n-a dat decât un interviu în care, printre altele, l-a blamat pe Ovidiu Văduvescu. Culmea, nu?! Cei din Guvern &#537;i institu&#539;iile abilitate să dea o solu&#539;ie n-au făcut nimic, i-a durut la bască de o mână de aiuri&#539;i cu capu'n stele...