-----------------------------------
Emil
23 Apr 2012 21:50


-----------------------------------
@ nobody
au plecat mu(n)citorii :-) dar tot au lucrat cam aiurea insa asta este alta poveste (de acea am pus n-ul in paranteze).
Evidentierea IFN-ului este foarte dificila, semnalul dupa cum ai observat si tu este o idee mai puternic decat zgomotul, poate daca as mai fi putut adauga cadre sau daca expunerile erau mai lungi ar fi iesit mai bine.
Sincer, felicit pe toti cei care si-au rapit din timpul liber si si-au mancat nervii cu aceasta imagine, ati facut o treaba buna indiferent de modul in care ati abordat aceasta imagine, fie ca a fost pe partea de evidentiere a IFN-ului, fie pe partea de procesare generala a imaginii.
Referitor la acele retele neuronale imi apareau si mie pe destul de multe nebuloase atunci cand incercam sa procesez prea mult imaginea, unerori sunt "simpatice'" insa este o informatie "falsa" in imagine.
Interesant este faptul ca la tine iasa IFN-ul destul de puternic, procesarile pe care le-am incercat eu, cand aveam un pic de timp, erau mult sub procesarea ta asa ca personal zic: "jos palaria".

Oricum am de gand, datorita - hai sa zicem - succesului acestei tentative - sa mai pun la dispozitie cadre brute, cau in ultima perioda niste cadre cu blooming mai serios sau eventual puteti spune voi ce anume vreti sa procesati (uitati-va la pozele facute de mine si postate pe forum) ma gandeam la Horse Head si Flame Nebula ca o eventuala propunere.
Pe de alta parte cred ca pot si alti sa ofere stackuri brute, daca aveti probleme de spatiu atunci dati-mi un pm si le pun in dropbox.

Numai bine
Emil