-----------------------------------
alex1209
17 Mai 2012 20:46


-----------------------------------
Ce va urma va fi off-topic
Va salut. Acum 3 zile am venit din Bulgaria si a fost super frumos, si vremea si plaja si apa si hotelul, tot. A meritat fiecare banut, acum nu imi pare rau ca am fost. Si am fost la all inclusive.


Nasol cu scoala asta :( . N-am o situatie prea roza la mate si am unele probleme de intrare in Bac.
Pe sem 1 am ramas cu 4 , iar acum am note de 4 si in teza, nu stiu cum am reusit.
Culmea este ca nu am ramas deloc, absolut deloc, si la nimic pana in clasa a 12-a :cry: .
Tocmai acum cand este si cu bacul, raman, doamne fereste. Inca mai exista sperante :roll: 

Un lucru de precizat, de cand fac matematica la liceu, nu mi-a placut nici o latura de a ei. Din a 9-a si pana acum numai exercitii de ti se sucesc neuronii in cap :evil: . In concluzie, pentru mine, matematica de liceu este foarte urata, daca nu ai un profesor adevarat care sa ste sa predea si sa explice.

Sa va spun cum este proful meu de mate?!  Pai sa o iau asa. Vine la ora, cere manualul de matematica, scoate pe cineva la tabla, le da exercitii, apoi incepe cu povestile lui de-o viata. "Cand eram eu ca voi, invatam pe rupte" si alte cele "cand era el ca noi"(cum se distra etc.) sau despre comunism si democratie, ca aoleu, daca nu il dadeau astia jos pe ceausescu ce viata era acum, si toti invatau si nu se mai fura, etc etc.   :roll: 

Tata mi-a spus ca peste 2 saptamani imi da bani sa iau obiectivul.     (mama stie de situatia mea doar de pe primul semestru, dar nu si de pe este, iar tata nici atat :cry:  :cry:  :cry: )

si ma voi apuca sa fac luneta, sper.