-----------------------------------
jimao22
20 Mai 2012 14:08


-----------------------------------
e chiar atat de interesant suruboiul ?  ma intreb. ca observ ca numai despre suroboi se vorbeste/ poate am eu ceva cu surubelele. dar nici chiar asa.  :( intamplator sau , nu, de fiecare data...   acuma pe bune, ce atatea discutie despre un surubel ? chiar nu avem ceva mai bun decat surubele ? eu unul m-am saturat de surubele. 

UFO, poate ar fi bine sa iei o pauza binemeritata dupa acest noian de postari cu care ai umplut literalmente forumul in ultima vreme. 
Esti omniprezent si unde te pricepi si unde nu ai habar. Dar ce e mai grav e ca dupa 3 luni de cand ai aparut pe forum si ai postat cat au postat in cativa ani alti membri valorosi ai comunitatii acesteia, ai inceput sa formulezi si judacati de valoare despre diversi oameni sau diverse subiecte.
E ca o euforie in care ai intrat, crezi ca daca nu ti-a zis nimeni nimic pana acum, esti chiar de neinlocuit pe forum.
Nu e un atac la persoana, asa cum probabil in exaltarea in care ai ajuns te va face sa crezi, e o constatare a unei stari de fapt pe care eu o consider deplasata.
Deci, ia o pauza, respira un pic si revino cand ai ceva important de spus. 
Te rugam.