-----------------------------------
achy1978
09 Iun 2012 17:16


-----------------------------------
Probabil a fost inteles gresit postul cu Asociatia Astronomica Andromeda si cer scuze public daca am lezat imaginea acesteia.

Eu nu am scris la adresa unei persoane sau organizatii ci, am constatat tensiunile negative ale acestor competitii intre organizatii - pe care eu nu o inteleg.  Probabil si acea stire in care a fost vehiculat numele Asociatia Astronomica Andromeda a fost prost regizata si de acolo am realizat gresit analogia.

Eu cochetam cu infiintarea asociatiei noastre inainte de a deveni membru SARM- ceea ce sunt si acum, desi a fost infiintata SRCSTV (www.srcstv.ro - pentru cine nu stie despre ce este vorba).  Eu tot timpul am incercat sa devin partener in actiunile noastre si cu SARM si cu orice alta asociatie de profil care ne poate sprijini in actiunile noastre.

Desi am spus ca nu voi mai posta vreau sa cer scuze tuturor  carora le-am  lezat imaginea (inclusiv d-lui Corban) prin interventiile  mele off-topic  si repet .... critica mea nu a fost la adresa d-lui Corban sau Societatii Astronomice Andromeda, ci la modul rautacios in care sunt discreditati oameni pe acest forum.

Sper sa construim din acest moment proiecte comune ... caci cer este pentru toata lumea!

PS: Chiar credeti ca interesa pe cineva parerea d-lui Corban despre Vali? Cred ca si Dl. Corban datoreaza niste scuze atat lui Vali cat si noua, membrilor acestui forum!

Acum chiar am parasit acest topic!