-----------------------------------
URANUS7
16 Iun 2012 19:17


-----------------------------------
Un fragment din discutia dezvoltata pe topicul "Soarele azi II" referitoare la prelucrarile de imagini a fost "lipit" de admin aici (de la penultima mea interventie in jos).
Puteti continua discutia/analiza in cele ce urmeaza...

Cred ca am sa deschid eu un nou topic, ..., altfel denumit, pentru prelucrari imagini solare "de elita" ... Avem nevoie de experienta tuturor. Smile

Sigur, daca nu va multumeste sau nu considerati potrivit acest topic pentru subiectul specializat pe care vreti sa-l abordati, aveti toata libertatea de a deschide o noua discutie  :) 

Vreau sa va reamintesc ca am mai despartit din aceeasi discutie de baza ("Soarele azi II") o tema ce poate interesa pe multi dintre noi si care se refera la fotografierea protuberantelor.
Linkul este: Sper ca cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa ne lamureasca despre ce este vorba.

Va doresc mult spor!


Domnle Zoth, daca v-ati referit la textul meu, as dori sa va anunt ca pe  mine ma intereseaza in primul rand un topic (sau mai multe)  pentru clasa de filtre H-alpha, imagini si interpretari  si/sau tehnici de prelucrare. Evident, consider ca o rafinare in clasificarea topicurilor in acest sens ar fi binevenita intr-un viitor apropiat. Daca acest lucru nu este interzis de catre domnul administrator, as dori sa aleg eu numele acestui topic (topicuri)  dupa ce, evident, ma voi consulta cu alti membrii amatori, practicanti  in aceasta clasa .
Multumesc,

Gabriel C.