-----------------------------------
Matrixul
19 Iun 2012 02:08

Salut cu deosebit respect aceasta comunitate !
-----------------------------------
Salut cu deosebit respect aceasta comunitate de Oameni legati de aceeasi pasiune !

Pentru ca vroiam de foarte mult timp sa vad Stelele, mi-am comandat un telescop modest, atit cit mi-a permis bugetul mic al familiei - Sky Watcher Explorer 150P (EQ3-2) 150/750 Black Diamond. Sper sa soseasca cit mai curind. Vor urma in viitor oculare mai bune, motor RA, etc. Important e ca fiind primul sosit in familie, nu il voi vinde ci va sta langa alte minunatii tehnice mai evoluate, cumparate (daca voi reusi) in viitor.

Cuvinte despre mine nu gasesc prea multe. 
Muzician/compozitor/orchestrator/electronist...Bucurestean...Un Om normal, cu bune si rele, din praf de stele...
Am 42 de ani si desi nu mai sint acel copil ce se juca cu singurul kit de lentile ce se gasea in vremea Ceausista in magazine, VREAU sa traiesc satisfactia multor nopti petrecute la ocular... Vreau sa ies in natura cu aceasta "jucarie", sa stau langa un cort in noapte si sa-mi las mintea sa se imbibe la propriu de frumusetea cerului vazut noaptea... Sa-mi smulg baiatul de 8 anisori din fata PC-ului si sa stam in linistea noptilor, departe de aceasta capitala mizerabila, sa ne minunam impreuna de maretia stelelor si sa aflam, inca o data, cit de neinsemnati sintem in acest univers...cu toate orgoliile si defectele noastre pamintene. 
Vreau sa cred ca ne mai putem schimba, devenind mai buni decit sintem privind in sfarsit cerul, nu pamintul ca de atitea ori inainte. Si toata frumusetea privita printr-un ocular o putem lasa sa intre in noi simplu si firesc. Uneori chiar si dintr-un biet si banal balcon, pentru citva timp poti uita de toate grijile si nevoile privind cerul.
Nu stiu cit voi reusi din tot ce mi-am propus dar stiu sigur ca voi incerca.

Ma bucur ca v-am gasit, am citit deja multe topicuri si gasesc acest forum foarte bine structurat.

Cer senin va doresc tuturor !