-----------------------------------
Mike23
21 Iun 2012 00:07


-----------------------------------
Frumose poze "teo-sl" felicitari. Sa inteleg ca vaporul nu a avut tangaj daca au iesit pozele nemiscate :D.

Sambata la 15:00 in emisiunea lui Valentin Grigore, "Noi si Cerul" de la Columna TV, s-a vorbit de Tranzitul Planetei Venus si despre ce au facut unele grupuri din tara cu ocazia evenimentului.
In emisiune am intrat in direct pt. a spune cateva cuvinte despre ce s-a facut in Bucuresti la Intercontinental. In direct a mai intrat Alex Conu care a fost impreuna cu echipa lui pe litoral la Eforie Sud si Catalin Beldea care a fost la Calafat. In emisiunea de sambata care vine o sa mai vorbeasca despre tranzit si am inteles ca o sa ruleze clipul pe care l-am facut si unde aparem o buna parte din cei care ati postat imagini.
Emisiunea se vede doar pe internet sau la tv de cei din Targoviste
http://www.columnatv.ro/tv/noi-si-cerul-16062012/

O seara placuta si racoroasa.

Mihai

P.S. - Fiti indulgenti cu mine ca e prima oara cand intru in direc asa ca scuzati balbaielile :oops:  :D 
Si inca o chestie.....nu fac reclama nimanui ci doar pentru cei care vor sa vada emisiunea si eventual urmatoarea emisiune unde o sa apareti si o parte din voi prin intermediul clipului meu , daca v-a fi rulat asa cum a mentionat.