-----------------------------------
UFO
07 Iul 2012 08:55


-----------------------------------
Posibil ca toată fizica cuantică actuală să fie într-o mare eroare lingvistică &#537;i conceptuală de definire a termenilor cu care operează.

De&#537;i folosim cu succes anumite modele, nu este exclus ca ele să fie doar modele ce se potrivesc conjunctural &#537;i oarecum întamplător. De exemplu folosind un algoritm incorect putem ajunge la un rezultat corect. Ceea ce presupunem noi a fi algoritmul poate fi altfel.

Afirm cele de mai sus aducând următoarele critici fizicii actuale. 1, conceptul de spa&#539;iu vital întrepătruns între conceptul mental de spa&#539;iu &#537;i materialitatea noastră, a folosirii acelui spa&#539;iu. (critică negativă) &#537;i 2. conceptul de interac&#539;iune ce nu poate exista decât între elemente de acela&#537;i fel. (critică la modul pozitiv).

considerând orice subsistem ca scos din context, el î&#537;i pierde propietatea pe care sistemul cel mare o aruncă asupra subsistemelor componente. Varietatea de posibilită&#539;i îmi pare astfel mult mai mare.

Cred că lipsa definirii termenilor în norme logice duce la contradic&#539;ii conceptuale de definire a rela&#539;iilor dintre elementele componente. Mai simplu, cred că trăim o eroare a conceptelor. Materie, undă, energie.