-----------------------------------
UFO
15 Iul 2012 08:16


-----------------------------------
Matrixul a scris
Sintem SIGUR pe un drum gresit ca Umanitate.

Umanitatea este un ideal, acela de a transcende de la starea de animale la cea de fiinte umane.

Drumul nu este gre&#537;it, însă este doar la început. &#536;i ca orice drum nu este lipsit de gropi mai mari sau mai mici, mai ascunse sau mai la vedere. 

Educa&#539;ia este cheia. Probabil ca specie suntem in faza de grădini&#539;ă a speciilor.  &#536;i unul din examene (aflat în derulare) este dacă vom alege să lovim în jurul nostru orice cu orice ni se v-a părea a fi un ciocan (atomic sau nu).

Gestionarea corecta a resurselor planetei, dar si umane, cred că &#539;ine de clasele primare. Mai avem până acolo. Momentan ne &#539;epuim între noi (individual dar &#537;i colectiv) la greu pe baze a&#537;a-zise economice, cu simboluri ce se vând după bunul plac, emo&#539;ional, fără ra&#539;iune (sau fără o altă ra&#539;iune decât cea a câ&#537;tigului &#537;i profitului). M-am referit la bani, sistemul financiar... 


Legat de cei ce î&#537;i fac probleme de con&#537;tiin&#539;a privind faptul că noi avem ce mânca iar săracii de prin China, Somalia etc mor de foame, vă recomand să vă aduce&#539;i aminte de o pildă a lui Isus imi pare. Nu aju&#539;i pe cineva dându-i pe&#537;te, ci doar invă&#539;ându-l să-l prindă.

p.s. observ totu&#537;i că ne-am distan&#539;at de materie. de&#537;i nu foarte cu mult.