-----------------------------------
BMB
15 Iul 2012 22:34


-----------------------------------
@ursamajor

Modestia sa stii ca e necesara (daca nu chiar obligator intiparita in personalitate) in orice. Sunt adeptul mentalitatii ca daca stii/faci ceva mai bine decat altii e bine sa nu o arati decat prin impartasirea rezultatelor/cunostiintelor. Niciodata nu zici ca "mi-a iesit cea mai buna poza vazuta pe mapamond, ori de pe acest forum" ori alte sintagme arogante de genul asta. Si evident ca eu nu le am pe "cele mai cele" insa recunosc ca am multe (nici bune nici proaste). Atat. Si asta pentru ca pasiunea e mare :)
Altfel, mersi pentru felicitari.
In legatura cu iesirile la asemenea evenimente...
Ti-as putea spune multe despre ce se poate face in unul singur cu totul pregatit "ca la carte" si in mai multi fiecare cu "ideile" lui, cu asteptarile unul dupa altul, cat si cu intalnirile la locul de observatii. 
Insa nu iti spun asta. In schimb iti spun motivul principal pentru care nu anunt in general pe nimeni: pe langa faptul ca astfel de evenimente sunt usor de gasit/planificat pe CalSky.com, eu unul am un program asemanator cu gandirea proprie, adica...haotic. Nu stiu niciodata daca o sa ma duc la ce mi-am planificat, daca ma trezesc la ora programata, daca am chef, daca sunt nori, etc...

Decat sa ma astepte lumea pe mine, prefer sa ma duc singur (sau cu nevasta in ultima vreme) atunci cand am chef/bani/posibilitate.
Am mai fost invitat si am invitat la evenimente prin diverse locatii, insa de fiecare data daca faceam asa cum stabilisem cu respectivii, nu as fi reusit nimic.

In fine, fiecare cu ale lui.
Spor intr-ale tale !

Max