-----------------------------------
zodiak
28 Iul 2012 18:15

Salut tuturor!
-----------------------------------
Sa ma prezint. Sunt un fan science si science fiction avansat si de cativa ani buni caut interlocutori de acelasi nivel, un forum specializat.

Deoarece am depasit ceea ce se cunoaste in stiinta, caut fani care cauta si ei un nivel superior, adica aia care au depasit de mult nivelul 'Exista extraterestrii?!' sau ce-i aia teraforming?... ... da Marte ar merge da nici ea ...???!!!... sau ce-i ala scut de plasma si care sunt proprietatile acestuia?! ... ce sunt aerogelii si vehiculele gonflabile LASER-MASER propulsate?!

Nu ma deranjeaza ca lumea nu stie totul da mi-ar placea ca si altii sa fie iscoditori, ... si eu m-am informat masiv de pe Wikipedia engl. am citit carti, doc. Discovery, dar am trecut mai departe, uite de exemplu modelul meu pentru teraformare este superior oricarui alt model si merge de la Mercur la Sedna, este ieftin, practic, multivalent si simplu de realizat, ... poate altii au gasit altceva dar al meu este competitiv, aproape o realitate palpabila.

Spuma micronica umpluta cu hidrogen este ca o pulbere, ca o folie ce poate acoperi orice planeta, tine de cald, tine de scut antiradiatii, retine atmosfera, poate lumina fata intunecata a planetei poate fi scut selectiv de radiatii si termostat-inteligent, in plus este suficient sa fie chiar mai subtire decat ozonul din atmosfera noastra si poate fi astfel constituita sa reziste la infinit sau temporar in functie de scopul propus.

Navele sferice-gonflabile propulsate LASER sau MASER sunt realitati palpabile, construite din plasticuri antiglont (lexan, zylon, spectra, aerogel), avand 90% din spatiu alcatuit din balonul cu heliu, ele plutesc cu sute /mii de pasageri in stratosfera de unde alimentate LASER-MASER de la sol se vor propulsa spre spatiul cosmic.

Un scut de plasma-rece le-ar asigura protectia totala anti-radiatii, plus un scut pasiv din folie anti-radiatii avand lungimea intermoleculara egala cu lungimile de unda X si gama, ...