-----------------------------------
AnMar
25 Oct 2005 20:28


-----------------------------------
Domnule Ovidiu, dar eu împart doar ceea ce e deja împărțit.Exprim ceea ce vad aici pe pamant.Daca as trai in alte spatii as vedea pamantul poate asa cum il vad astronautii.In imaginatia mea si doar acolo incerc sa unesc cerul cu marea...Daca cerul ar fi unit cu marea in realitate noi de unde am mai lua aer.A! Atunci ne-am schimba si noi si am respira ca pestii doar in apa pentru ca apa umple vidul si ineaca cerul automat.Revin.


Pentru Spencer:
Este doar un impuls de moment in care am tendinta sa vad acest lucru.Ma intreb daca acum exista cu adevarat acele constante considerate de oameni ca fiind așa.Daca pamantul se-nvărteste în permanenta , daca lumina influenteaza intreaga viata de pe planeta ce mai ramane constant oare pe planeta noastra?Doar viata poate, dar si ea se inoieste,se modifica isi schimba imaginea de la o clipa la alta.Noi vrem sa consideram ca exista constante pentru ca noi oamenii cautam mereu un punct fix de care sa ne sprijinim.Universul nu tine cont de ele,el se schimba mereu dupa legile sale specifice.Nici legile nu sunt fixe,nici politica nu e batuta in cuie,nimic.Ne agatam ca naufragiatii de ele si atat.