-----------------------------------
valy
08 Sep 2012 00:07


-----------------------------------
Mak, L am folosit, o sa incerc poate si L1100 cu un intaritor mai lent. Dece n-am ales de la inceput combinatia asta? M-a derutat "Curing (hours): 24 h at RT + annealing 15 h at min. 60 °C", nu stiu ce presupune.
La senvisuri plane merge cam orice, insa corpul "instrumentului" o sa fie destul de fatetat, initial alesesem coremat-ul ca se poate mula usor. Acum insa am constatat ca inghite mult lipici, ar fi cam 1kg. Sa vad, poate pun fagure. Oricum corpul initial il sculptez in polistiren extrudat sau spuma de PVC daca fac rost, dar sa vad cat cantareste. Peste el va veni senvisul propriuzis.

dragos.n, normal ca fagure :). Apropos de link, tubul era cea mai comoda varianta. Insa e si cea mai grea plus ca ocupa foarte mult, nu-l pot transporta in masina, acum nici tubul de 200/1000 nu incape decat pe bancheta din spate, ori daca am pasageri ...
Dar din linkul postat cel mai interesant lucru e asta: http://www.dreamscopes.com/pages/glossary.htm zice si dece epoxy e mai buna in combinatie cu fibra de carbon.