-----------------------------------
valy
11 Sep 2012 18:46


-----------------------------------
O sa incerc alta solutie (probabil truss serurier din bare sau chiar tub, poate din 2-3 bucati) doar daca dau fail cu asta.

Experienta 3
Era momentul sa aleg si un material de umplutura pentru senvis. Am ales coremat de 4mm. Seamana cu hartia igienica la pipait/textura desi aduce mai mult a burete/pasla. O luasem ca se poate mula usor pe suprafete ondulate. Are niste gauri/celule sub forma de fagure prin care patrunde epoxy, asta ii asigura rigiditate dupa intarire. Initial nu mi-am dat seama si am facut putina solutie, o inghite imediat si pare ca nu are limite. La al doilea senvis am facut mai multa solutie dar si pe asta a inghitit-o la fel de repede. Dadeam cu pensula dar cred ca mai bine si mai rapid se procedeaza daca torni si o intinzi cu un fel de spaclu din plastic.
Avand in vedere ca inghite cam 2000g/m2, asta la o grosime de 4mm, cred ca nu se incadreaza in filozofia "usor si rigid" pe care m-am hotarat sa o adopt. Cred ca trec pe aramid honeycomb sau spuma de pvc cum bine se recomanda mai sus. Dar asta evident daca nu ai unghiuri sau cute prea greu de umplut cu ceva relativ rigid ca cele doua de mai sus.