| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 241460 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2932 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Astra |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1450 la data de Lun Mai 11, 2026 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
murrix Membru

Data inscrierii: 05 Feb 2013 Mesaje: 28
Motto: I've got a feeling we're not in Kansas anymore... Localitate: Liebling (Timis)
|
Trimis: 15 Feb 2013 18:26 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Nu cred |
|
|
|
ca poti uita dupa aproape 27 de ani.
A propos.. cautatorul din reclama produsului e 5x24 SpringLoad . Habar n-am ce inseamna SpringLoad..o sa-mi miroase rufaria a primavara? Pe alte site-uri e livrat cu 6x24. Unde e diferenta? Acelasi produs se ambaleaza diferit, in functie de distribuitor? Just asking.. Nu cred ca-i un capat de lume, dar as vrea sa stiu..
Merci de urari theogon.. |
|
| Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 15 Feb 2013 18:30 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 15 Feb 2013 18:36 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari pentru decizia luata !
Asteptam sa iti vina luneta de 70/900 mm si sa ne tii la curent cu ceea ce vei vedea prin ea.
Daca ai nevoie de sfaturi, colegii de forum vor fi gata sa ti le ofere.
Mult succes pe mai departe !
Ultima modificare efectuata de catre Teo la 15 Feb 2013 19:13, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Sirean Membru

Data inscrierii: 03 Oct 2011 Mesaje: 663
|
Trimis: 15 Feb 2013 18:56 Download mesaj |
|
|
|
| Felicitari!!! Ati facut o alegere corecta. Presimt ca o sa fiti foarte multumit. |
|
| Sus |
|
 |
murrix Membru

Motto: I've got a feeling we're not in Kansas anymore... Localitate: Liebling (Timis)
|
Trimis: 15 Feb 2013 20:13 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Felicitari? |
|
|
|
Multumesc de felicitari. Si acum impartiti-le intre voi, pentru ca eu nu am decat un singur merit: acela ca am intrebat pe forum. Restul, mi-ati oferit voi. La fiecare pas, am invatat ceva nou si util. Intre timp am colindat atat pe net, cat si prin maruntaiele forumului, in cautare de raspunsuri. Cred ca incep sa pricep ceva din teorie.. sa vedem ce ma va omori..
Numai sa nu ma faceti sa visez acum la un reflector.. ( just joking !!)
Vorba Piratului: " ati facut o alegere corecta" . Subscriu. Ati facut-o si sunt recunoscator. |
|
| Sus |
|
 |
murrix Membru

|
Trimis: 16 Feb 2013 16:18 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Montat !!! |
|
|
|
Din pacate cerul nu e deloc senin. Asa ca m-am limitat la un pic de observatie terestra, din curte pana peste gard in strada cealalta. Am reusit sa surprind un horn, un sfert de geam si niste ramuri.. Din pacate, nu am spatiu de desfasurare, iar iesitul " la iarba verde" iese din discutie. Vine ploaia. Poate se mai imprastie din nori?
CER SENIN, TUTUROR !!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|