| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 241482 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2932 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Astra |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1450 la data de Lun Mai 11, 2026 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Cristi Stanciu Membru

Data inscrierii: 28 Mar 2014 Mesaje: 5
|
Trimis: 28 Mar 2014 16:54 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Salutare |
|
|
|
Citesc de cateva zile forumul acesta care mi-a deschis apetitul pentru astronomie. M-am tot documentat si avand in vedere ca sunt la primul contact cu acest domeniul am considerat ca nu este cazul sa investesc intr-un telescop inca.
Asa ca am ales sa incep cu un binoclu destul de ieftin cu ajutorul caruia sa invat sa ma orientez pe cer si sa descopar daca astronomia ma atrage cu adevarat sau nu. Astazi am primit instrumentul, la noapte sa macar peste weekend sper sa pot observa ceva, desi vremea nu prea tine cu noi.
Orice sfat cu privire la primele observatii cu binoclul (din semnatura) sunt binevenite. _________________ Celestron 10x50 |
|
| Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1081
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|