Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Crina Popescu Membru

Data inscrierii: 19 Iun 2010 Mesaje: 14
Motto: Universul nu cunoaste timp, el isi poarta pe umeri miscarea infinita... Localitate: Basarabia
|
Trimis: 10 Iul 2010 02:49 Download mesaj |
Titlul subiectului: Sa ne cunoastem performantele telescopului Galaxy 1 Evolutio |
|
|
|
Stimati prieteni si colegi al studiului cosmic!!!...Daca sunteti in posesia telescopului Galaxy 1 Evolution, va invit sa deschidem capitolul unei conversatii bazate pe cercetari si exploatari celeste in baza oglinzii lui Galaxy...Impreuna vom reusi, sa-i descoperim contributia si meritele pe care le desfoasoara in cadrul exploatarii Universului, astfel vom completa la cunoasterea in detaliu al aparatului care ne face mai aproape de lumea infinitului si a nemarginitului specatcol al frumusetii...
Marea fericire a mea e sa aprindem focul unei conversatii interesante, si cu multi participanti la discutie...Multumesc!
Cu respect Crina... _________________ GALAXY 1 EVOLUTION , 150'750 |
|
Sus |
|
 |
Blakut Membru

Data inscrierii: 03 Noi 2008 Mesaje: 1355
Motto: Per Aspera ad Astra. Sau cum era? Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Iul 2010 03:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu nimic despre acest telescop, din pacate. Poate aflam mai multe cu ocazia asta. _________________ Vizitati-mi blogul cu poze! http://blakutps.blogspot.com/
Unde-s multi puterea creste,
Da' gandirea nu sporeste... |
|
Sus |
|
 |
Crina Popescu Membru

Data inscrierii: 19 Iun 2010 Mesaje: 14
Motto: Universul nu cunoaste timp, el isi poarta pe umeri miscarea infinita... Localitate: Basarabia
|
Trimis: 10 Iul 2010 04:09 Download mesaj |
|
|
|
Sa ne ajute DUmnezeu!!Numai astfel vom reusi sa cream un studiu utul realizat prin conversatii necesare si firesti...Numai bine !!! _________________ GALAXY 1 EVOLUTION , 150'750 |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Iul 2010 10:29 Download mesaj |
|
|
|
Bun venit pe forum.
Sincer, nu am auzit nimic despre acest telescop si nici nu am gasit nimic pe net (cautare rapida ). Tot ce pot deduce din ce ai postat este ca:
1. Are "oglinda" deci este un reflector,
2. Are apertura 150 mm,
3. Are focala de 750 mm.
Informatiile sunt insuficiente pentru o discutie asupr lui. Sunt curios cine este producatorul.  _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
Blakut Membru

Data inscrierii: 03 Noi 2008 Mesaje: 1355
Motto: Per Aspera ad Astra. Sau cum era? Localitate: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |