| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Izuk24 Membru

Data inscrierii: 26 Noi 2010 Mesaje: 14
Motto: Je m'en fous de ce que les autres pensent.. Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Dec 2010 16:02 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Hello |
|
|
|
Buna,
Ma numesc Izabela, am 24 de ani, sunt din Constanta (dar momentan fac scoala si am serviciul in Bucuresti) si ieri mi-a venit telescopul mult dorit, un skywatcher 150/750 montura NEQ3 motorizat RA/DEC.
L-am montat ieri ca sa ma obisnuiesc cu el, insa e foarte innorat si ploua momentan in Cta si prin urmare planurile mele de a pleca undeva pe langa Cta sa fac primele observatii s-au naruit.
Am deschis si un alt post la incepatori pt a nota observatiile si a cere sfaturi cand va fi nevoie de la voi cei pe care ii urmaresc de atata timp.
Ca pasiune, pot spune ca a inceput inca din copilarie, locuind pe faleza bucurandu-ma destul de des de un cer frumos mai ales vara.
Am facut un liceu de mate info si una din materiile mele preferate a fost fizica - optica, si pot spune ca am ramas cu cateva notiuni de pe urma scolii.
Ulterior cu epoca "Internetului" am urmarit si urmaresc site-uri de science in special cele axate pe astronomy and space.
Mi-am cumparat Astronomica si cum Hubble e "telescopul meu preferat" chiar am primit cadou si cartea Hubble Aniversary Book direct din USA de la muzeul NASA.
Scopul meu? E sa fiu capabila cat de curand sa fac Astrofotografie Deep-Sky Objects.
Acestea fiind spuse, va doresc un cer cat mai senin, si observatii minunate,
I.
N.B: Am atasat si cateva poze cu my precious
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
669.36 kb |
| Vizualizat: |
de 3695 ori |

|
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
606.09 kb |
| Vizualizat: |
de 3695 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Dec 2010 16:24 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun venit si succes in realizarea dorintelor.
PS: Sa nu te sperii daca unii sunt mai morocanosi si mai cusurgii. Sunt baieti buni !
_________________ CER SENIN ! |
|
| Sus |
|
 |
Izuk24 Membru

|
Trimis: 01 Dec 2010 16:34 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc!! Sperantele sunt mari, de obicei nu scriu pe nici un fel de forum, o sa incerc insa sa fiu activa aici si sa invat, mai ales ca, recunosc, nu am o pregatire teoretica in domeniu (studii de genul facultate, etc.) si prin urmare am de recuperat.
Promit sa nu ma sperii (desi acum faceam o statistica : Cate fete sunt pe acest forum)
|
|
| Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 01 Dec 2010 17:00 Download mesaj |
|
|
|
Pasiunea conteaza si dorinta de autoperfectionare nu facultate de specialitate. Suntem astronomi amatori.
|
| Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1081
|
|
| Sus |
|
 |
Izuk24 Membru

|
Trimis: 01 Dec 2010 18:51 Download mesaj |
|
|
|
Wow...multumesc mult pt link, am cateva zile de concediu, ma apuc indata de citit!!
|
|
| Sus |
|
 |
recab Membru

Data inscrierii: 07 Noi 2010 Mesaje: 99
Motto: "Eppur si muove" Localitate: italia
|
Trimis: 01 Dec 2010 18:57 Download mesaj |
|
|
|
Nu prea am auzit ca o reprezentata a sexului frumos sa aiba o asemenea pasiune ...oricum e o pasiune aleasa care necesita multa atentie.
Bun venit si din partea mea!!
Cu stima, Andrei!
_________________ Ziel orbiter 35,114/910, f/8 newton,oculare Ts WA 20mm,Geoptik Planetary HR 8mm,barlow 2x TS |
|
| Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 01 Dec 2010 19:10 Download mesaj |
|
|
|
Mai sunt pe forum
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2988
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 01 Dec 2010 19:15 Download mesaj |
|
|
|
Ca reprezentant al sexului mai putin frumos pot sa spun ca astronomia e poate cel mai potrivit hobby pentru o femeie. Felicitari si tine-te bine ! . Bine ai venit.
|
|
| Sus |
|
 |
Izuk24 Membru

|
Trimis: 01 Dec 2010 23:20 Download mesaj |
|
|
|
Va multumesc tuturor pt raspunsuri si pt incurajari, le apreciez si ma motiveaza sa merg mai departe.
Din pacate in cercul meu de prieteni, familie, etc. nu am persoane pasionate de asa ceva si au avut grija sa "ma descurajeze"....si sa faca glumite peste glumite pe seama mea, de aceea ma bucur foarte mult ca exista un loc cu oameni ca voi, pasionati ca si mine, oameni de la care am multe de invatat si sper ca intr-o zi sa pot ajunge si eu sa ii invat pe altii.
Sper sa ne auzim cat mai des si de ce nu poate ne intalnim la StarParty-uri, doar vine iarna si va fi un cer grozav pt observatii.
I.
|
|
| Sus |
|
 |
Blakut Membru

Data inscrierii: 03 Noi 2008 Mesaje: 1355
Motto: Per Aspera ad Astra. Sau cum era? Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Dec 2010 00:11 Download mesaj |
|
|
|
O sa fie un frig iarna asta... nu stiu exact, sa ne mai asteptam la nopti senine in urmatoarele saptamani? Care erau cele mai innorate luni ale anului, statistic vorbind?
Bine ai venit pe forum, btw! Am un coleg de facultate care e tot din Constanta, tot astronom amator. Se pare ca e o adevarata migratie a astronomilor amatori din Constanta spre Bucuresti!
_________________ Vizitati-mi blogul cu poze! http://blakutps.blogspot.com/
Unde-s multi puterea creste,
Da' gandirea nu sporeste... |
|
| Sus |
|
 |
|