| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 21 Dec 2006 22:39 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
invers. pardon, vice-versa. _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Forever_Man Membru

Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 22 Dec 2006 10:52 Download mesaj |
|
|
|
Lucia, la asa un IQ de super-geniu (eu am doar 120-130 ) ar trebui sa mergi la olimpiade. Poate ca te plictisesc, dar te-ai plictisi si cand te-ai plimba prin strainatate la olimpiadele internationale ? In plus, castigi o gramada de bani. _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Data inscrierii: 15 Sep 2006 Mesaje: 748
Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 22 Dec 2006 14:42 Download mesaj |
|
|
|
| Forever_Man a scris: | Lucia, la asa un IQ de super-geniu (eu am doar 120-130 ) ar trebui sa mergi la olimpiade. Poate ca te plictisesc, dar te-ai plictisi si cand te-ai plimba prin strainatate la olimpiadele internationale ? In plus, castigi o gramada de bani. |
Nu e doar banii, ci e spiritul de competitie si impulsul pe care ti-l da un astfel de concurs ... e un mod de ati dovedi capaciatea de intelegere ... DAR nu e tot asa ... se pare ca sunt persoane care au gasit si alte metode prin care sa compeseze ceea ce ne ofera olimpiada _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 22 Dec 2006 16:11 Download mesaj |
|
|
|
multumesc, oricum e tarziu...
Va urez Sarbatori Fericite
... si succese monstruoase  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 28 Dec 2006 19:45 Download mesaj |
|
|
|
buzzzzzzzzzzzzzzzzz, ca abia acum vazui,
Forever, fericiti cei saraci cu duhul...
Nu cumva plimbaricile sunt un scop?(d-le admin, vreau un icon cu cafteala la Forever)
Prefer sa stiu cu adevarat (?) oarece chestii , fara sa ma dau in lanturi si sa tip (tzip).
Olimpiadele sunt pentru chestii care au chef sa se afirme. Excursii si alte astea????
Recunosc, am o problema aici, am sa revin...
Dar
Olimpiadele sunt deja tarzii pentru mine, sunt intr-a 12-a...
Si-as vrea sa fie clar de Luna.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 28 Dec 2006 19:50 Download mesaj |
|
|
|
" de ce ai ochii asa mari " ...
pai ca sa va vad mai bine ...
fain avatarul  _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
Ultima modificare efectuata de catre Alexandru Rautu la 29 Dec 2006 00:53, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 28 Dec 2006 19:56 Download mesaj |
|
|
|
revin, cum spuneam:
cu excursiile.
am o draga cunostinta care a facut o vacanta in Grecia.
Ce frumos a fost!
Cate n-a vazut, cate n-a auzit,
de simtit... nu spun(e).
Marile Calatorii... Marile Civilizatii, Marile Reclame...
Era o carte, a lu' Herbert, "Dune"... era si o fetita acolo, Alia... surioara lui Muad' Dib. Statea sa se uite la pietre cum cresc, miscandu-si doar nasucul.
Ai intregul Univers sub ochi, Forever.
Intr-o boaba de roua..
Eu, Forever, ma duc la Agapia.
Uneori.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 28 Dec 2006 20:00 Download mesaj |
|
|
|
Stimate d-le admin, va rog si de-un icon cu pupici... pentru Alex (Alex de la Dorohoi, ca sa nu ajunga aiurea... ca-i pacat, zau.). _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

|
Trimis: 29 Dec 2006 01:06 Download mesaj |
|
|
|
| lucia lucia a scris: | | Stimate d-le admin, va rog si de-un icon cu pupici... pentru Alex (Alex de la Dorohoi, ca sa nu ajunga aiurea... ca-i pacat, zau.). |
mai intai sa stie unde e dorohoi-ul asta ... ( e undeva prin Africa ... sigurr ) _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

|
Trimis: 29 Dec 2006 01:08 Download mesaj |
|
|
|
P.S. Am grija de tine scufitzo ... sa nu te prinda lupu'. _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 04 Apr 2007 22:26 Download mesaj |
|
|
|
| Pe topicul „Hexagonul lui Saturn” raduM a scris: | | pe Lucia o sâcâie ceva, ca un țiuit enervant de țânțar când vrei să dormi |
Aha, deci eu sunt un țânțar care o deranjează ... Îmi pare rău, dar nu pot renunța la convingerile mele doar pentru că o deranjează pe ea. Totuși, mi-a mai rămas neînțeles de ce | lucia lucia a scris: | | Stiu, stiu... sunt prea mica si n-am voie. | . Eu îi dau tot dreptul să facă „plici” cu convingerile mele. Ba chiar aștept critici foarte aspre la adresa lor, pentru că vreau să învăț foarte multe lucruri interesante. _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 14 Apr 2007 17:50 Download mesaj |
|
|
|
Out of service. _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 14 Apr 2007 22:39 Download mesaj |
|
|
|
Ei, uite, acum tu faci pe maimutica bosumflata. Ce-ati patit, oameni buni? _________________ הבה נגילה |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 14 Apr 2007 22:41 Download mesaj |
|
|
|
Am prins un moment când ai lipsit . _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

|
Trimis: 16 Apr 2007 00:09 Download mesaj |
|
|
|
Dragă Lucia. Vreau să-mi fac datoria față de mine însumi, mărturisindu-ți că regret incidentul. Nu am știut cât ești de sensibilă. N-aș fi sacrificat prezența ta pe forum pentru pretențiile mele exagerate. Am greșit... Dacă poți, te rog, iartă-mă! Crede-mă, nu sunt atât de rău încât să merit absența ta. Dacă nu poți altfel decât la modul neserios, fie și așa. Mulțumesc pentru tot ce ne-ai oferit.
Abel _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
|