Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 235043 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2859 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Savoia |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 27 Mai 2007 10:44 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Lucia o fi cu renii la pascut Da', mai am si eu de spus ceva. In primul rand in urma referendumului pe care l-ati votat si dumneavoastra dl Traian ??? e din nou la Cotroceni . In al doilea rand incerc de prea multa vreme sa tac, corect se spune "there's no place for us" sau "there are no places for us"
D-le profesor, s-a facut de curand o descoperire si anume cea mai veche stea cunoscuta care se pare ca are o varsta apropiata de a Universului. Cris tragea niste concluzii de aici in privinta teoriei lui. Sunteti oarecum in domeniu. Ce parere aveti? |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 27 Mai 2007 14:19 Download mesaj |
|
|
|
Am văzut și eu dar mi-a fost lene să corectez. Am să schimb, oricum mă plictisea.
Teoria d-lui Chris e inofensivă și ar putea fi asociată cu teoria universurilor multiple, aceea în care se nasc și mor universuri în fiecare clipă, din "fierberea" vidului. Nimic de comentat. Să o dezvolte, să o lanseze, să trăiască mulți ani.
Obiecte care sugerează că vârsta Universului e mai mare decât se calculează pe baza modelului cosmologic standard sunt cunoscute demult. cele 13.7 miliarde sunt rezultatul unui calcul iar orizontul Hubble e real. _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
IACOB DUMITRU Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2006 Mesaje: 2887
Motto: unii imbatranesc frumos, altii imbatranesc degeaba
|
Trimis: 27 Mai 2007 15:37 Download mesaj |
|
|
|
Domnilor, este o lipsă de profesionalism să vorbești despre Univers și masa sa critică fără a aminti de nici un unghi de rotație, de nici o condiție de asimetrie... |
|
Sus |
|
 |
cris Membru

Data inscrierii: 13 Iun 2006 Mesaje: 312
|
Trimis: 28 Mai 2007 14:59 Download mesaj |
|
|
|
raduM a scris: | Teoria d-lui Chris e inofensivă și ar putea fi asociată cu teoria universurilor multiple, aceea în care se nasc și mor universuri în fiecare clipă, din "fierberea" vidului. Nimic de comentat. Să o dezvolte, să o lanseze, să trăiască mulți ani.
Obiecte care sugerează că vârsta Universului e mai mare decât se calculează pe baza modelului cosmologic standard sunt cunoscute demult. cele 13.7 miliarde sunt rezultatul unui calcul iar orizontul Hubble e real. |
Am o obiectie.Nu cred in "fierberea vidului" ,teoria mea se bazeaza pe capacitatea gaurilor negre de a colecta radiatiile,materia si antimateria intr-un tot unitar pana la atingerea masei critice.Asta sta la baza teoriei mele. |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 28 Mai 2007 19:53 Download mesaj |
|
|
|
OK. Nu vreau să spun că e același lucru, ci doar că pot fi asociate prin faptul că ambele teorii dau voie existenței simultane a mai multor universuri. Mi-este clară diferența.
Am spus inofensivă în sensul pur al cuvântului: spre deosebire de alte chestii expuse pe aici, nu aduce nici o ofensă cosmologiei. Dimpotrivă.
E-adevărat că sunt aspecte care nu-mi sunt limpezi în teoria Dvs și chiar unele care mă nedumeresc, dar asta nu înseamnă că nu pot fi așa cum le expuneți.
Am vorbit serios. S-o creșteți, să fie acceptată și să vă trăiască.  _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 29 Mai 2007 21:28 Download mesaj |
|
|
|
M-ati atins, d-le D, mai bine era cand ma bronzaveam pe malul Moldovei...
Renii de pe-acilea nu mai pasc. Nice la balta nu se mai duc, daca nu e avizata (balta), nice nu se mai lasa fugariti de lupi... Nice nu mai sunt ei, renii.
Ei doar... asteapta sa fie salvati de australieni.
... Si eu ma asteptam la ceva gen Jack London, cu wild-ul pandind deasupra... cu Buck credincios alaturi... cu Tacerea Alba la un pas de mine...ei, na, iaca....
Tineti-va oile acasa. Ca altfel le duc altii cu microbusul, sa nu oboseasca. Tot pentru lana ... dar si pentru pretentia ca EI vin acolo ca natiuni care aduc civilizatia... HA. Ha Ha. Ce-mi place serialul ala, "The Barbarians"... _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 29 Mai 2007 21:34 Download mesaj |
|
|
|
Istoria se impusca... pardon, se repeta... nu-i asa? Terry Jones. _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
cris Membru

Data inscrierii: 13 Iun 2006 Mesaje: 312
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|