Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1711
|
Trimis: 28 Feb 2025 14:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Cristian Kata a scris: | ... Nu stiu ce cautari google ati facut si copy/paste la ceva revanzator.... |
Scrie chiar in fragmentul citat cine are parerea asta.
Dar daca armata romana ar vrea sa cumpere Auriol, o impiedica cineva? Cum se deosebeste un binoclu pur sange militar de unul pentru ciobani?
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

Data inscrierii: 30 Iun 2018 Mesaje: 510
|
Trimis: 28 Feb 2025 15:14 Download mesaj |
|
|
|
Habar n-am cum e cel pentru cionbani...probabil ar trebui sa aibe functie de telemetru si identificare faciala, sa iti indice rapid daca este vreun lup in campul vizual, eventual sa si numere rapid cate oi sunt in turma....ma tem ca unul militar de top poate fi vazut doar ca "entry level" in domeniul ciobanitului.
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
|
Sus |
|
 |
sorin georgescu Membru

Data inscrierii: 13 Feb 2024 Mesaje: 141
Motto: a fi prost e o arta! Localitate: BUCURESTI
|
Trimis: 28 Feb 2025 21:13 Download mesaj |
|
|
|
https://www.swarovskioptik.com/gb/en/hunti...s/ax-visio
Wow, la ce au ajuns astia sa faca!
Am ras cu lacrimi de discutia voastra (cu ciobanii, oile si lupii)! Cred ca treaba cu binoclu militar sau civil e cam aceeasi discutie ca si cu dronele. Adica, daca luam o drona civila si legam de ea o grenada, instant o transformam in drona militara. Ea fiind clasificata la cumparare ca fiind civila.
|
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5139
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 28 Feb 2025 22:48 Download mesaj |
|
|
|
Da, cu asta vezi ce altii aud )), se pot conecta si casti la el, asculti muzica (marsuri militare) si te uiti la filme militare (filme cu razboaie) si daca il conectezi la net te poti juca (ii legi o maneta wireless) jocuri cu tancuri, practic asta cred ca face si copilul acela mai rotunjor din Coreea de Nord.
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 04 Mar 2025 16:34 Download mesaj |
|
|
|
Acum sa va spun ceva cel putin interesant: nu stiu daca ati observat dar la mana dreapta nu sunt butoane pe binoclu, toate modele pe care eu am putut sa le gasesc pe net sunt cu 3 butoane pe ambele parti ale binoclului (Plusar), prin urmare am trimis un mail la Yukon sa intreb ce model are "baiatu" din poza , raspunsul este ca poza este trucata si ca acel model de binoclu nu exista, ei zic ca e un binoclu Plusar dar trucat/modificat in poza, de aici rezulta ca toata poza e trucata si de fapt avea total alt binoclu in mana. Dupa primul mail primit le-am zis ca nu se poate, apoi mi-au trimis in unul in care spun ca SIGUR e trucata poza, noa...mai ziceva...
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 04 Mar 2025 18:05 Download mesaj |
|
|
|
De ce nu i-ai scris direct lui Kim? Scutea-i al doilea email de mirare.
Raspunsul tau a fost gresit, nu e Pulsar, deci e un BMN (binoclu militar neindentificat ).
|
|
Sus |
|
 |
romh Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2023 Mesaje: 232
Motto: Dupa suisuri urmeaza coborasuri
|
Trimis: 04 Mar 2025 18:09 Download mesaj |
|
|
|
Vorbind de binocluri militare ... serioase... am gasit fostul meu binoclu...
https://nipon-scope.com/product/nipon12x50...inoculars/
Nu stiu daca este facut in china sau nu... dar avea coating verde si avea si capacele astea faine foarte utile la un binoclu, si a fost foarte comod. Iar 12x a devenit marimea mea preferata, la limita tremuratului stabil. Mi-a placut binoclul asta militar, dar nu stiu daca as merge cu el in lupta.... Numele din nou este un fel de adidas/abibas, dar lasand la o parte glume, l-am folosit cu placere...
Descriere: |
|
Marime fisier: |
367.86 kb |
Vizualizat: |
de 1371 ori |

|
_________________ Mak 70, binoclu 2x54
Ochiul drept |
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 04 Mar 2025 23:31 Download mesaj |
|
|
|
@CristiB Bravo! Daca mai ai ceva poze trucate ne mai poti testa. Binoclul este Plusar dar poza e modificata, e greu de inteles...
@romh ))))) te-ai apucat si tu de glume?
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 05 Mar 2025 08:10 Download mesaj |
|
|
|
Am vazut poza de la bun inceput, si aici e preluata din alt loc. La ce spalare de creier e acolo nu ma mir daca ar avea si oameni sa ii falsifice pozele numa sa dea el bine. In fine...cred ca ii dam deja prea multa atentie si suntem total inafara topicului.
|
|
Sus |
|
 |
Cornel Membru

Data inscrierii: 03 Feb 2022 Mesaje: 56
|
Trimis: 05 Mar 2025 15:56 Download mesaj |
|
|
|
Cum stim cu toti, poporul chinez copiaza absolut orice. E de ajuns ca un buton sa aiba alta forma sau ss fie asezat 2cm mai intr-o parte si produsul e original chinezesc. In felul asta se confunda multe produse. Vezi telefoanele mobile.
Binoclu militar cu reglaj central NU EXISTA. Daca are cauciuc verde , asta nu-l califica ca si binoclu militar. Binoclurile cu aceasta destinatie/utilizare trebuie sa reziste. Daca s-a stricat reglajul central nu mai poti vedea bine prin el decat la o anumita distanta. La cele cu reglaj individual, daca s-a stricat un tub, iti ramane celalalt. Magnificatia de 12x nu prea se preteaza la un binoclu militar. Are tremur mare din mana. Daca aveti curiozitatea sa cautati binoclurile folosite pe campul de lupta din primul razboi pana in zilele noastre, s-au folosit doar magnificatii de 6,7 si 8x. De ce? Pt stabilitatea imaginii. Cele cu 10, 12 si 15x se folosesc doar stationar pentru observare de la distanta mare.
_________________ Cateva binocluri |
|
Sus |
|
 |
|