| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 241962 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2937 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Claudiu Rotariu |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1450 la data de Lun Mai 11, 2026 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Cipi Membru

Data inscrierii: 13 Mai 2013 Mesaje: 2
|
Trimis: 13 Mai 2013 23:26 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Salut! |
|
|
|
Bine v-am gasit si salutare tuturor! Sunt Ciprian Marconescu, am 31 de ani, stau in Timisoara si sunt pasionat de astronomie de pe la 4 ani, cand am aflat ca soarele e o stea . Citesc discutiile de pe forum mai demult si acum m-am hotarat sa va si salut, in speranta ca nu voi inoportuna in vreun fel. De curand am reusit sa-mi iau si un telescop (Skywatcher 90/900) cu care mai fac iesiri seara in afara orasului. As fi foarte bucuros, cand se fac iesiri sa particip si eu, daca nu e prea mult, si sa invat cat mai multe de la voi. Aveti o comunitate frumoasa, unita de aceeasi pasiune pe care v-o impartasesc cu mult entuziasm.
Mersi mult ca m-ati ascultat! Seara faina tuturor! |
|
| Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1082
|
|
| Sus |
|
 |
Cipi Membru

Data inscrierii: 13 Mai 2013 Mesaje: 2
|
Trimis: 15 Mai 2013 17:53 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Mersi Herr_Alien pentru primire si amabilitate si nu in ultimul rand pentru link. E mana cereasca un link de-asta mai ales pentru un tanar bugetar din tara noastra . Multe dintre carti le-am descarcat cu ceva vreme inainte, dintre care am si imprimat cateva si din care citesc ori de cate ori imi permite timpul (fiind conditionat de meserie). Multumesc la toti care au contribuit cu informatii la site-ul asta. Pt mine a fost cel mai de ajutor de pana acum si sper ca voi putea sa-mi platesc datoriile fata de voi... cumva..., candva..., (pt ca "fur" informatii si meserie de la voi, de prin 2006 ) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|