| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 239579 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2917 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: StefanGr |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
kiss marco paul Membru

Data inscrierii: 12 Aug 2012 Mesaje: 32
Motto: Did i ever tell you......the definition of insanity!!! Localitate: Timisoara
|
Trimis: 01 Sep 2013 22:42 Download mesaj |
| Titlul subiectului: sall |
|
|
|
Sall la toata lumea,am si eu nevoie de ajutor in legatura cu ce fel de binoclu as putea sa-mi iau pentru a privi petele solare sau soarele de aproape cat de cat . si ce filtru solar miati putea recomanda si ce feld e binoclu dar sa nu fie scump . _________________ Сталинград |
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
Trimis: 01 Sep 2013 22:45 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
De obicei detaliile de pe Soare sunt destul de mici astfel incat un binoclu care sa nu fie scump nu prea face fata. O luneta ar fi mai potrivita, cred ca si mai ieftina.
Filtru recomandat ar fi unul dedicat observatiilor vizuale, ca de exemplu baader solar filter.
Ce inseamna scump pentru tine?
Ultima modificare efectuata valy la 01 Sep 2013 22:48, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 02 Sep 2013 13:38 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Luneta asta este foarte buna pentru ce doresti insa ai nevoie si de un filtru solar cumparat din comert.
http://www.astrovest.ro/home/index.php?opt...;Itemid=57
Nu utiliza filtre solare improvizate sau nu privi la soare fara filtru special !
Asta poate duce in cele mai multe cazuri la orbire !
De asemenea cu o luneta de 60 mm apertura te vei putea bucura si de observarea Lunii si a altor astri. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|