| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 10 Aug 2006 17:30 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Lucia Lucia |
|
|
|
E de fapt Lucia Maria.
Spre dezamăgirea d-lui D. sunt blonda. Tot spre dezamăgirea lui, nu beau niciodata Cola.
Am intrat din întâmplare pe astronomy.ro si mi-a plăcut. Am să rămân, o vreme.
Ca sunt elevă (in clasa a X a) si din Roman am mai scris, la profil.
Probabil am facut o pasiune pentru cosmologie. Nu stiu. Poate mai degraba incerc sa inteleg ceva.
- Deocamdata, am impresia că modelele cosmologice au mari probleme. Nu numai cele standard (cu Big Bang clasic si cu inflatie) dar si cele mai recente, modelele Randall Sundrum si Steinhardt.
- M-aș apleca mai curând spre ideea unui univers fractal, cu autoorganizare.
- Ma atrage si gravitatia cuantica, dar ma depaseste matematica. La nivel de TRS si chiar TRG ma descurc.
- Mă înfurii ușor și mă enervează "teoriile" semidocte.
- Am prostul si incomodul obicei de a ma documenta.
- Daca n-am apucat sa ma documentez, vorbesc pe campii, ca sa nu se vada.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST?
Ultima modificare efectuata de catre lucia lucia la 11 Aug 2006 20:37, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 11 Aug 2006 20:33 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Am uitat sa spun ce vreau:
Un Nobel pe care sa-l pot si refuza.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 16 Aug 2006 19:58 Download mesaj |
|
|
|
am uitat sa spun ce fac: construiesc modele cosmologice.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Forever_Man Membru

Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 20 Aug 2006 09:58 Download mesaj |
|
|
|
Lucia, se vede ca stii multa fizica. Ai fost cumva pe la vreo olimpiada internationala de fizica ? _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 21 Aug 2006 09:30 Download mesaj |
|
|
|
Dar pe la una Galactica? ? |
|
| Sus |
|
 |
stelaru Membru

Data inscrierii: 10 Aug 2006 Mesaje: 569
Motto: Haideti sa haidem! Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21 Aug 2006 22:00 Download mesaj |
|
|
|
Nu te lasa...
Ai multe de oferit lumii asteia.
[/i] |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 21 Aug 2006 22:45 Download mesaj |
|
|
|
abia am inceput...
sigur ca nu ma las. Am spus mai sus ca vreau sa refuz un Nobel  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 24 Oct 2006 07:44 Download mesaj |
|
|
|
Lucia, regret mult că ți-ai pierdut tatăl atât de devreme și acum îmi explic de unde există atâta maturitate în mesajele pe care le postezi. Înțeleg destul de bine ceea ce simți, pentru că nici eu nu am tată de când aveam 11 ani. Din fericire, văd că reușești să compensezi bine absența lui, adâncindu-te în studiul naturii și colaborând cu profesori buni și deștepți care pot substitui într-o mare măsură dragostea paternă. Sunt convins că ar fi foarte mândru de ceea ce faci acum și că te-ar susține în tot ceea ce vrei să întreprinzi, deci bazează-te în continuare pe certitudinea că în jurul tău există oameni care vor putea mereu să te încurajeze în construirea și împlinirea unor asemenea visuri nobile care să poată compensa copilăria nefericită pe care ai avut-o și care ar fi primit binecuvântarea scumpului tău tată! _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 25 Oct 2006 22:50 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc, Abel.
... totusi, s-ar putea sa nu refuz Nobelul. Sunt atat de multi pe lumea asta care trebuie asistati...  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 02 Noi 2006 01:49 Download mesaj |
|
|
|
unde e matza mea...
imi placea matza mea. o vreau inapoi. _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Data inscrierii: 15 Sep 2006 Mesaje: 748
Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 02 Noi 2006 15:49 Download mesaj |
|
|
|
| lucia lucia a scris: | unde e matza mea...
imi placea matza mea. o vreau inapoi. |
da chiar unde e ? Eu cred ca la mancat motanul ala gras ...  _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
Ultima modificare efectuata de catre Alexandru Rautu la 02 Noi 2006 16:36, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 21 Dec 2006 21:45 Download mesaj |
|
|
|
au propos, alex, ca te vazui pe-aici... Chestia cu dopul de la cada... Lucia are intre 160 si 180, depinde de starea de oboseala...  _________________ הבה נגילה |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 21 Dec 2006 22:12 Download mesaj |
|
|
|
| raduM a scris: | au propos, alex, ca te vazui pe-aici... Chestia cu dopul de la cada... Lucia are intre 160 si 180, depinde de starea de oboseala...  |
Bravo...
P.S. Citisem mai de mult un mesaj pe forumul asta dar nu mai stiu pe unde e ... however ... ce vroiam sa te intreb ... lucia de ce nu mergi pe olimpiade? ... sau ai mers ? ... nu tin neaparat sa-mi raspunzi  _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 21 Dec 2006 22:15 Download mesaj |
|
|
|
Salut. Olimpiadele ma plictisesc de moarte. Ce sa caut acolo? pot cafti si acasa vre-o 2-3 copii...  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

|
Trimis: 21 Dec 2006 22:24 Download mesaj |
|
|
|
| lucia lucia a scris: | Salut. Olimpiadele ma plictisesc de moarte. Ce sa caut acolo? pot cafti si acasa vre-o 2-3 copii...  |
da ai dreptate ... intrebai si io ... pentru mine olimpiada a fost cea care ma determinat sa invatz fizica mai serios, devenind apoi pasionat de subiect.
Spiritul de competitie e cel care a deteminat pasiunea asta ... pt tine cred ca-i altfel ... _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
|