| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 7205
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 05 Dec 2013 00:22 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Un semnal |
|
|
|
As vrea sa trag un semnal. Un semnal de ajutor.
Avem printre noi un coleg care are o problema de sanatate destul de grava.
http://vinturisgheorghe.blogspot.ro/
Cu ajutorul catorva membri si moderatori, colegul nostru Cubix va fi in curand in posesia unei lunete si a unei monturi.
Dar cred ca desi nu avem bani multi, putem face mai mult. Pentru ca acest coleg al nostru are mai mult nevoie de o interventie, pentru o proteza performanta. Acest lucru este scump, dar cred ca printre noi sunt cativa medici, si cativa oameni care se pricep la administratie, si care stiu cum se poate sa fie accesate programele medicale europene.
Il rog pe Cubix, care a fost foarte discret, sa scuze aceasta interventie in forta, facuta fara acordul lui.
Dar timpul trece, si daca vreo 5 oameni am reusit sa ne adunam sa facem ceva, poate din sutele de membrii ai forumului, se va reusi mai mult. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17 Dec 2013 23:41 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Up. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 18 Dec 2013 15:35 Download mesaj |
|
|
|
Si Up. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
Sarrah Membru

Data inscrierii: 08 Dec 2013 Mesaje: 362
|
Trimis: 18 Dec 2013 18:24 Download mesaj |
|
|
|
| O sa incercam. Multa sanatate!!! |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 18 Dec 2013 18:35 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc Sarrah. Si tie multa sanatate si toate cele bune. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
Sarrah Membru

|
Trimis: 18 Dec 2013 19:03 Download mesaj |
|
|
|
Am inteles si mesajul "up". Macar prin atat si tot e ceva. UP!
Sanatate!
Ultima modificare efectuata de catre Sarrah la 19 Dec 2013 01:28, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 18 Dec 2013 19:43 Download mesaj |
|
|
|
Daca nu e bine cu Up, atunci hai sa va spun o poveste, reala.
Acum vreo 6 ani, la Costinesti, a venit la telescopul cu care faceam observatii un grup de trei tineri. Doi baieti si o fata. Unul din baieti era in scaun cu rotile, si tinea mortis sa se uite si el printr-un telescop. A trebuit sa cobor picioarele trepiedului, sa reorientez apoi telescopul, ca sa poata vedea din scaunul sau.
Acum vreo doua saptamani, vorbind cu Cubix pe mess, mi-a povestit aceasta faza. Asa incat ma simt un pic responsabil, pentru ca i-am transmis acest microb superb, al astronomiei. Sau, cel putin, am agravat infectia.
Haide-ti oameni buni, ca vine Craciunul, sa facem o fapta buna. Daca nu sunteti medic, si nu aveti cunostiinte in domeniu, macar o mica donatie.
Haideti sa haidem.  _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1637
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 18 Dec 2013 19:47 Download mesaj |
|
|
|
@dragos.n: ar fi mult mai util daca ar exista trecut pe undeva si contul unei banci unde sa se poata face donatia, majoritatea de pe aici avem cont la banca, dar nu cred ca sunt multi care au PayPal.
@Cubix: sanatate! si sa stii ca Mos Craciun exista ! ...exista in fiecare din noi...o sa vezi ! |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 18 Dec 2013 20:08 Download mesaj |
|
|
|
O sa ma interesez daca are cont, ca acum nu raspunde. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
H.E.Retic Membru

Data inscrierii: 18 Mai 2012 Mesaje: 93
Motto: Per aspera ad astra! Localitate: Galati
|
Trimis: 18 Dec 2013 21:18 Download mesaj |
|
|
|
Salut Dragos,
Ar trebui ca dintre cei cu bloguri sau site-uri de popularizare a astronomiei care sunt si membri sa puna un banner catre blogul sau. Eventual o adresa eventual pe astronomy.ro pentru voluntari care vor sa popularizeze cauza. Chiar pe prima pagina ar putea fi un baner, link catre blog. Admin, o idee ceva? Asteptam publicarea cont-ului.Aaa, am uitat... o alta modalitate buna de donatie e prin SMS si e foarte accesibila. Maine dimineata ma interesez si aflu cum se face. Pana atunci, am sa incerc cateva fantezii pe aceasi tema dar pe alta cale. Sper sa se prinda.
Sanatate si cer senin!
C.
PS: Sorry CUBIX ca vorbim despre tine la persoana a treia, dar fa-te ca nu vezi . |
|
| Sus |
|
 |
Sarrah Membru

|
Trimis: 19 Dec 2013 00:10 Download mesaj |
|
|
|
Da, adminul ar putea face ceva, il rugam sa faca tot ce poate in acest sens. Da, prin SMS ar fi practic, multi vor sa faca ceva, dar sa nu fie proceduri greoaie.
 |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 19 Dec 2013 05:52 Download mesaj |
|
|
|
Ideea cu SMS ar fi foarte buna, dar habar nu am cum se face, si daca e accesibila pentru persoane fizice. Eu am mai donat asa, prin SMS, dar stiu ca sunt numere din alea, cu 3-4 cifre, nu ca cele normale.
Poate stie cineva mai mult. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5317
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 19 Dec 2013 08:50 Download mesaj |
|
|
|
Am citit ce e acolo, si pot primi donatii doar organizatiile. Astronomy.ro nu are statut de organizatie, nici Cubix, si nici eu.
In cazul in care am inteles eu gresit, te rog sa-mi spui.
Oricum, multumesc pentru semnalare. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
H.E.Retic Membru

Data inscrierii: 18 Mai 2012 Mesaje: 93
Motto: Per aspera ad astra! Localitate: Galati
|
Trimis: 19 Dec 2013 10:21 Download mesaj |
|
|
|
Eu zic sa ne mai gandim si la partea cu ONG-ul. S-ar putea face foarte multe atat pentru astronomy.ro cat si pentru astfel de cazuri. Asta doar daca stau sa ma gandesc ca pot sa redirectionez 2% din impozit catre ONG, fara donatii.
C. |
|
| Sus |
|
 |
|