| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
lentilozaur Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2009 Mesaje: 741
|
Trimis: 31 Aug 2014 21:54 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Set oglinzi newtonian |
|
|
|
| Vand un set de oglinzi, principala si secundara, pentru un telescop newtonian. Principala este o parabolica de 6" si raport focal f/8. Precizia suprafetei este lambda/8, materialul este pyrex iar acoperirea este realizata de Galvanoptics Londra. Este un set realizat de David Hinds inainte sa se retraga. David Hinds a fost un producator de oglinzi britanic renumit pentru calitatea produselor sale. Acum Hinds Optic condus de fiul acestuia din pacate doar importa produse chinezesti insa oglinzile produse de Hinds incepand cu anii 60 sunt foarte cautate de astronomii amatori. Mai multe detalii gasiti pe Internet. Pentru colectionari sau cei care vor un set cu "poveste" in telescop. Nu stiu cat de vechi este setul, eu il am de aproape un an. Poate il pune cineva intr-un telescop. Nu am teste sau acte insa este luat de la o persoana de incredere care l-a cumparat de la Hinds. Starea este exceptionala fiind pastrat sigilat si nefolosit. Pretul este ca pentru un set chinezesc de acelasi diametru. Detalii pe PM. |
|
| Sus |
|
 |
predy665 Membru

Data inscrierii: 03 Mai 2012 Mesaje: 203
|
|
| Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 04 Noi 2014 17:32 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
| Anunt valabil. Pretul setului cu transport inclus 590RON. O zi buna. |
|
| Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 28 Noi 2014 10:19 Download mesaj |
|
|
|
| Pret cu transport inclus 550RON. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 11 Feb 2015 17:26 Download mesaj |
|
|
|
Pret foarte negociabil mai ales pentru incepatorii care vor sa isi construiasca un instrument de calitate. Astept oferte pe mesageria privata daca este cineva interesat. Multumesc. _________________ www.lentilozaur.ro |
|
| Sus |
|
 |
icetheone Membru

Data inscrierii: 10 Iun 2010 Mesaje: 49
|
Trimis: 11 Feb 2015 19:24 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Set oglinzi newtonian |
|
|
|
Buna,
Se da si separate?
Sunt interesat de secundara.
Multumesc, |
|
| Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 11 Feb 2015 22:28 Download mesaj |
|
|
|
Este a doua cerere pe secundara primita astazi. Eu nu pot separa setul, ar fi pacat. Au fost facute sa lucreze impreuna dar daca reusiti sa va cuplati unul pentru secundara si unul pentru primara pana la urma este decizia voastra ce faceti cu el. De la mine vreau sa plece ca set si recomand sa fie pastrat ca atare. _________________ www.lentilozaur.ro |
|
| Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 12 Feb 2015 14:51 Download mesaj |
|
|
|
Setul se retrage de la vanzare. Topicul se poate inchide. Multumesc. _________________ www.lentilozaur.ro |
|
| Sus |
|
 |
|